Gerard van Vliet is bekend als vakbondsbestuurder en verzinner van het woord digibeet. Ook was hij actief als politicus, ondernemer en schrijver van diverse boeken. Bovendien kunt u Gerard van Vliet inhuren als spreker. In zijn lezingen weet hij zijn publiek te boeien en zijn luisteraars actief te betrekken.

Opleiding
Van Vliet heeft een uiterst gevarieerde achtergrond en scholing. Hij volgde een bestuursopleiding van vakbond CNV, heeft een hbo-diploma P&O en studeerde communicatiewetenschappen. Ook heeft hij een MBA van Nyenrode,

Tijdens zijn carrière werkte hij bovendien voor tal van verschillende organisaties.  Zo was hij vakbondsbestuurder bij CNV en hoofd P&O bij de NOS.

Daarnaast had hij in zijn carrière nog tal van andere functies. Zo was hij Raad van Bestuurslid en ondernemer in tal van verschillende vakgebieden. Hij zette bijvoorbeeld bedrijven op in de internetbranche en gezondheidszorg. Ook werkte hij als directeur van de Nederlandse Vereniging voor Commissarissen en Directeuren.

Icesave
Tevens is hij al jaren raadslid in Amsersfoort en kwam hij in het nieuws als woordvoerder van Icesave-spaarders. De laatste tijd werkte hij aan een boek over het omvallen van de IJslandse bank Icesave en de drama’s die dit voor de spaarders met zich meebracht.

Ook schreef hij De Netwerk Bijbel, Een boek over succesvol netwerken, waarin het ‘ouderwetse’ netwerken en het netwerken via social media aan bod komen. Verder was hij betrokken bij het project CHANGE think positive!, dat mensen wil inspireren positiever te leven en werken.

Wilt u de uiterst veelzijdige Gerard van Vliet inhuren als spreker? Neem dan contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Gerard van Vliet spreekt graag over:

Gerard van Vliet boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Gerard van Vliet. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21