Topadvocaat Gerard Spong is al meermalen uitgeroepen tot beste strafpleiter van Nederland. Hij behandelt alle strafzaken maar zijn specialiteit is het cassatierecht. Gerard Spong eigenzinnige en scherpzinnige jurist is te boeken als spreker.

Controversiële cliënten
Gerard Spong, geboren in Suriname als zoon van een psychiater, is een advocaat die met verve ook de meest controversiële cliënten verdedigt. Zo heeft hij onder anderen terroristen en ontuchtplegers bijgestaan en is hij al eens opgetreden voor dierenbeschermers die brand hadden gesticht in vleesverwerkende bedrijven. Herhaaldelijk heeft Spong verklaard dat hij iedereen wil verdedigen, behalve Desi Bouterse.

Cassatiezaken
Van 1976 tot 1979 heeft Spong een specialistische opleiding in de strafadvocatuur genoten. Hij behandelt alle strafzaken, maar is in het bijzonder gespecialiseerd in cassatiezaken, zaken die door de Hoge Raad worden behandeld. Daarnaast treedt hij op in uitleveringszaken, medische tuchtzaken en Antilliaanse strafzaken. Spong verzorgt daarnaast cursussen voor zowel advocaten als leden van de rechterlijke macht en het openbaar ministerie. Hij heeft diverse boeken gepubliceerd, waaronder in 2013 De Breuk.

Gerard Spong spreekt graag over:

Gerard Spong boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Gerard Spong. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21