Gaston Starreveld

Als brenger van goed nieuws namens De Nationale Postcode Loterij is Gaston Starreveld altijd en overal welkom. Maar ook als er geen gewonnen geldbedragen zijn uit te delen, is de steevast goedgemutste Starreveld een graag geziene gast. Bedrijven die hem inhuren als presentator, verzekeren zich van een ‘goeeeeden dag of avond’

Rad van Fortuin
Als jongeman bezorgt Gaston Starreveld zijn leraren grijze haren. Hij houdt niet zo van school maar des te meer van auto’s, muziek en vrouwen. Al op jeugdige leeftijd treedt hij op als DJ in diverse discotheken. Een medewerkster van Joop van den Ende bezorgt hem een baan als voice-over bij de spelshow Het Rad van Fortuin. De vraag ‘En, Gaston, wat hebben zijn gewonnen?’ wordt een gevleugelde uitdrukking.

Postcode Loterij
Later komt Gaston Starreveld ook in beeld, in de door Martijn Krabbe gepresenteerde Nationale Postcode Loterij Recordshow. Daarna presenteert hij talrijke programma’s voor de Nationale Postcode Loterij, terwijl zijn stem te horen is in allerlei commercials.

Gaston Starreveld is te boeken als presentator.

 

 

Gaston Starreveld spreekt graag over:

Gaston Starreveld boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Gaston Starreveld. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21