Froukje de Both

Ze is veelzijdig en creatief en biedt als spreker een unieke combinatie van entertainment en presentatievaardigheid. Dat is waarom bedrijven en organisaties de bekende actrice en tv-persoonlijkheid graag inhuren. Ze verstaat het vak van presentator als geen ander en is bovendien te boeken als dagvoorzitter en gespreksleider.

Spelen en presenteren

Froukje de Both houdt van het podium en de schijnwerpers. Na haar toneelopleiding bij ‘De Trap’ in Amsterdam speelt ze rollen in succesvolle tv-series als Goudkust, Costa en Missie Warmoesstraat. In 1999 wordt ze uitgeroepen tot ‘TV Babe of the Year’. Ook laat ze zich verleiden tot een stijlvolle reportage in de Nederlandse Playboy. In 2004 was Froukje de Both te bewonderen in het theater; in de musical Love me just a little bit more.

Naast haar werk als actrice, bekwaamt Froukje zich in het vak van presentator. Ze is de eerste vrouwelijke DJ op Radio 538, waar ze samen met presentator Niels Hoogland het programma Niels en Froukje maakt. Haar werk neemt een vlucht bij de commerciële tv-zenders. Ze heeft goed bekeken programma’s op haar naam staan als Blind Match, Zo goed als nieuw, The Best of Boobytrap, Ik kom bij je eten en TV Makelaar.

Froukje de Both inhuren als spreker of presentator

Met haar zoektocht naar de man van haar dromen, in beeld gebracht door RTL 4 in het programma Wie wordt de man van Froukje?, vestigt Froukje de Both in 2007 de aandacht van de roddelpers en de glossy’s op zich. Ze blijft er nuchter onder. RTL 4 wordt uiteindelijk haar vaste basis. In 2016 tekent ze een nieuw contract bij de omroep voor haar werk als presentator.

Ook voor bedrijfsmatige bijeenkomsten en events is Froukje de Both te boeken als presentator. U kunt de ervaren actrice en tv-persoonlijkheid tevens inhuren als dagvoorzitter en gespreksleider. Ze doet haar presentatiewerk met charme en flair. Als vlotte spreker neemt ze uw zakelijke publiek mee in de wereld van glitter en glamour, roem en publiciteit.

Contact opnemen met Froukje de Both

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid van deze presentator die uw programma als vaardig spreker extra waarde en snelheid geeft? Neem dan contact om met Quality Bookings. Wij informeren u graag en zijn u van dienst bij het boeken van de spreker, presentator of dagvoorzitter die past bij uw congres of event.

 

Froukje de Both spreekt graag over:

Froukje de Both boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Froukje de Both. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21