20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Froukje de Both

Froukje de Both als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende en veelzijdige gastspreker? Dan is Froukje de Both een uitstekende keuze. Met haar rijke ervaring in de media en entertainmentindustrie brengt ze een unieke mix van inzichten en verhalen naar elk evenement. Deze pagina biedt je een diepgaande blik op Froukje’s expertise, onderwerpen waarover ze spreekt, en hoe je haar kunt boeken voor jouw volgende evenement.

Froukje de Both

Presentatrice

Over mediapersoonlijkheid en impact

Froukje de Both staat bekend om haar indrukwekkende carrière als mediapersoonlijkheid. Haar lezingen bieden fascinerende inzichten in de wereld van media en entertainment, en de impact ervan op de samenleving. Ze behandelt onderwerpen zoals de evolutie van media, de kracht van storytelling, en hoe media onze perceptie beïnvloeden. Met Froukje als spreker kies je voor een boeiende en verrijkende ervaring die jouw publiek nog lang zal bijblijven.

Froukje de Both inhuren voor een lezing

Het boeken van Froukje de Both voor een lezing is eenvoudig en transparant. Quality Bookings garandeert een all-inclusive tarief en binnen 24 uur ontvang je een offerte. Onze uitgebreide support zorgt ervoor dat het hele proces soepel verloopt. Van de eerste aanvraag tot de dag van de lezing, wij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw evenement een succes wordt.

Biografie van Froukje de Both

Froukje de Both, geboren op 20 april 1972 in Amsterdam, is een bekende Nederlandse actrice, presentatrice, en DJ. Haar carrière in de entertainmentindustrie begon in de jaren ’90, toen ze voor het eerst op televisie verscheen in populaire series. Froukje werd al snel een bekend gezicht op de Nederlandse televisie en presenteerde diverse succesvolle programma’s.

In haar vroege jaren groeide ze op in een creatieve familie, wat haar liefde voor de kunsten aanwakkerde. Na haar studie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, maakte Froukje de overstap naar televisie. Haar natuurlijke charme en aanwezigheid voor de camera maakten haar al snel een favoriet bij het publiek.

Froukje’s veelzijdigheid strekt zich uit tot het radio-domein, waar ze als DJ voor Radio 538 werkte. Haar unieke stem en persoonlijkheid trokken een breed publiek aan, waardoor ze ook in dit medium uitblonk. Deze ervaring in zowel visuele als auditieve media geeft haar een unieke positie om te spreken over de dynamieken en veranderingen in de mediawereld.

Als moeder van een dochter, combineert Froukje haar professionele carrière met het moederschap. Deze persoonlijke ervaringen brengt ze in haar lezingen, waar ze vaak spreekt over de balans tussen werk en privé, vooral in de uitdagende wereld van de media.

Naast haar werk in de media, zet Froukje zich in voor verschillende goede doelen en maatschappelijke initiatieven. Haar inzet voor deze doelen toont haar passie en betrokkenheid bij maatschappelijke kwesties.

Froukje de Both is niet alleen een ervaren spreker maar ook een inspiratiebron. Haar verhalen zijn doordrenkt van persoonlijke ervaringen en professionele inzichten, waardoor ze een unieke en boeiende spreker is voor uiteenlopende evenementen.

Met 20 jaar expertise, biedt Quality Bookings de garantie voor een succesvolle lezing met Froukje de Both. Haar vermogen om het publiek te boeien met haar charisma en kennis maakt haar een ideale keuze voor elk evenement. Boek Froukje de Both en breng een extra dimensie van inspiratie en inzicht naar jouw evenement.

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Froukje de Both

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Froukje de Both inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Froukje de Both
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers