Fred Teunissen is een ICT-journalist die alles weet van business software en business trends. Met zijn ervaring bij IT- en businessbladen weet hij zijn kennis als geen ander over te brengen op een groot publiek. U kunt Fred Teunissen inhuren als spreken.

Journalistiek
In 2004 begon Teunissen voor zichzelf met een journalistieke eenmanszaak. Met zijn specialisaties in ICT en business software concentreert hij zich op alles wat van waarde is voor bedrijven. Als journalist houdt hij alles op dit gebied in de gaten. Sterke geluiden, maar ook zwakke, want deze kunnen een voorbode voor de toekomst zijn.

Teunissen schrijft voor vele IT- en businessbladen, waaronder Computable, Bizz, Computerworld, Automatisering Gids en vele anderen. Daarnaast is hij hoofdredacteur van het vakblad ICT Magazine. Verder heeft hij in 2012 het bedrijf Trophonios Publishing opgericht. De onderneming is een kleine uitgeverij die eigen publicaties verzorgt en daarnaast Publishing-on-Demand opdrachten tot een goed einde brengt.

Energie
De laatste jaren is Teunissen daarnaast gefascineerd geraakt door nieuwe vormen van energie die de aarde sparen. Sinds 2013 werkt hij daarom mee aan het tijdschrift Pulse, van de Global Breakthroug Energy Movement.

U kunt Fred Teunissen inhuren als spreker. Hij weet alles van ICT en business software, maar ook van nieuwe vormen van energievoorziening. Wilt u Fred Teunissen boeken als spreker? Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Fred Teunissen spreekt graag over:

Fred Teunissen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Fred Teunissen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21