20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Frans Weisglas

Frans Weisglas als spreker boeken

Frans Weisglas, met zijn rijke politieke carrière en uitgebreide ervaring in binnen- en buitenlandse betrekkingen, is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een gastspreker met diepgang en autoriteit. Zijn expertise ligt voornamelijk op het gebied van politiek, democratie, en internationale relaties, onderwerpen waarover hij met veel passie en kennis spreekt. Door Frans Weisglas te boeken, haal je niet alleen een voormalig voorzitter van de Tweede Kamer in huis, maar ook iemand die in staat is complexe politieke materie toegankelijk en begrijpelijk te maken voor een breed publiek.

Frans Weisglas

Oud Voorzitter van de Tweede Kamer

Frans Weisglas als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Frans Weisglas een unieke combinatie van diplomatie en scherpe inzichten. Hij weet als geen ander hoe je een debat leidt, meningen samenbrengt en de essentie van een discussie naar boven haalt. Zijn jarenlange ervaring in de politiek maakt hem tot een expert in thema’s zoals bestuurlijke processen, democratische ontwikkeling, en internationale samenwerking. Zijn rol als voorzitter van de Tweede Kamer getuigt van zijn vermogen om complexe discussies in goede banen te leiden, wat hem een ideale keuze maakt als dagvoorzitter.

Over politiek en democratie

Frans Weisglas is een autoriteit als het gaat om politiek en democratie. Zijn lezingen bieden een diepgaand inzicht in hoe politieke processen werken, zowel op nationaal als internationaal niveau. Hij behandelt onderwerpen zoals de werking van de democratie, de rol van politieke partijen, en de invloed van internationale betrekkingen op de Nederlandse politiek. Deze thema’s zijn van groot belang voor iedereen die geïnteresseerd is in de hedendaagse maatschappij en bieden een waardevolle aanvulling op elk evenement.

Frans Weisglas inhuren voor een lezing

Het boeken van Frans Weisglas voor een lezing is een eenvoudig proces. Neem contact op met Quality Bookings en bespreek uw wensen en vereisten. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling van uw aanvraag en bieden all-inclusive tarieven, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het boekingsproces, van het eerste contact tot na de lezing, om ervoor te zorgen dat uw evenement een groot succes wordt.

Biografie van Frans Weisglas

Frans Weisglas heeft een indrukwekkende carrière in de Nederlandse politiek achter de rug. Geboren op 8 augustus 1946 in Rotterdam, begon zijn politieke loopbaan in 1970 bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. In 1982 werd hij gekozen als lid van de Tweede Kamer voor de VVD, een positie die hij meer dan 20 jaar bekleedde. Zijn politieke carrière kenmerkt zich door zijn inzet voor democratische processen, zowel nationaal als internationaal.

Gedurende zijn tijd in de Tweede Kamer, heeft Weisglas zich ingezet voor diverse belangrijke politieke kwesties. Zijn expertise op het gebied van buitenlandse zaken en zijn scherpe inzichten in de Nederlandse politiek maakten hem tot een gerespecteerd figuur in de Tweede Kamer. In 2002 werd hij verkozen tot voorzitter van de Tweede Kamer, een rol die hij tot 2006 vervulde. Als voorzitter stond hij bekend om zijn rechtvaardige en evenwichtige leiderschap.

Naast zijn politieke loopbaan heeft Frans Weisglas ook diverse maatschappelijke en bestuurlijke functies vervuld. Zo heeft hij zich ingezet voor verschillende non-profitorganisaties en is hij regelmatig te zien als commentator en analist op het gebied van politiek en democratie.

Zijn diepgaande kennis en ervaring maken hem tot een boeiende spreker en dagvoorzitter. Met zijn lezingen biedt hij waardevolle inzichten in de complexiteit van politieke processen en de werking van de democratie. Zijn vermogen om ingewikkelde materie op een toegankelijke wijze te presenteren maakt hem tot een ideale gastspreker voor een breed scala aan evenementen.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Frans Weisglas

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Frans Weisglas inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Frans Weisglas
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers