Frank Furness is een wereldwijd veelgevraagd spreker over sales, management en motivatie. Tijdens zijn carrière coachte hij topsporters in hun presentatietechnieken en schreef boeken over leiderschap, motivatie en doelen bereiken. U kunt Frank Furness inhuren als spreker.

Humor
In 1997 werd Furness in Ierland benoemd tot een van de vijf meest humoristische sprekers in het Verenigd Koninkrijk. Vier jaar later was hij de enige niet-Amerikaan in de lijst met meest gevraagde sprekers. Vistage, een CEO-organisatie riep hem  in 2007 uit top Top Speaker en in 2011 werd hij opgenomen in de Speakers Hall of Fame.

Gedurende zijn loopbaan is Furness verschenen in verschillende internationaal gerenommeerde televisie- en radioprogramma’s. Zijn YouTube-kanaal is door miljoenen mensen bekeken.

Sporters
Furness begeleidt onder andere het Britse Olympische Team, The Professional Cricketers Association, Sporting Champions en Sport England.  Ook is hij vaste spreker van de Entrepreneurs University.

Als auteur heeft Furnish de boeken Walking with Tigers – Success Secrets op the World’s Top Business Leaders en How to Find New Business and Clients op zijn naam staan. Beide boeken zijn wereldwijde bestsellers.

Daarnaast heeft hij een bedrijf met 72 websites op het gebied van Internet Marketing, waarop hij verschillende producten en diensten aanbiedt. Als spreker is hij actief in meer dan vijftig landen. Wilt u luisteren naar deze internationaal geroemde spreker en Frank Furnish boeken als spreker? Neem dan contact met ons op.

 

Frank Furness spreekt graag over:

Frank Furness boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Frank Furness. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21