20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Frank de Bruyn

Frank de Bruyn als spreker boeken

Zoekt u een spreker die niet alleen inspireert, maar ook diep resoneert met uw publiek? Maak kennis met Frank de Bruyn, een naam die synoniem staat voor authenticiteit, veerkracht en echte levenswijsheid. Frank, een veelzijdig talent als auteur, acteur en ervaringsdeskundige, brengt een unieke mix van persoonlijke verhalen en professionele inzichten. Met zijn motto “Let me be Frank”, nodigt hij het publiek uit op een reis door zijn leven vol uitdagingen en overwinningen. Op deze pagina ontdekt u waarom Frank de Bruyn de ideale gastspreker is voor uw evenement.

Frank de Bruyn

Niets is wat het lijkt

Frank de Bruyn als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter transformeert Frank de Bruyn elk congres of seminar in een verrijkende en memorabele ervaring. Met een achtergrond in zowel de creatieve sector als de sociale en maatschappelijke zorg, brengt hij een unieke combinatie van empathie, inzicht en charisma. Frank’s vermogen om zowel de inhoud als het publiek te begrijpen, zorgt voor een naadloze en betekenisvolle dag. Zijn observaties als zorgbeveiliger geven hem een extra dimensie in het leiden van gesprekken over complexe en gevoelige onderwerpen.

Over sociale en maatschappelijke zorg

Frank de Bruyn spreekt met autoriteit en diepgang over sociale en maatschappelijke zorg. Zijn ervaringen als ervaringsdeskundige en zijn werk in diverse rollen binnen de zorgsector geven hem een uniek perspectief. Van huiselijk geweld tot jeugdzorg, Frank heeft het van dichtbij meegemaakt en overwonnen. Hij benadrukt de noodzaak van verbetering en progressie in de zorgsector en inspireert anderen om bij te dragen aan deze verandering. Kies voor een lezing van Frank als u uw publiek wilt betrekken bij belangrijke sociale thema’s en hen wilt motiveren tot actie.

Frank de Bruyn inhuren voor een lezing

Het boeken van Frank de Bruyn voor uw evenement is een eenvoudige en duidelijke procedure. Bij Quality Bookings begrijpen we dat tijd essentieel is, daarom garanderen we een offerte binnen 24 uur. Ons All-Inclusive tariefmodel zorgt voor transparantie en geen verrassingen. Met onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie, zorgen we ervoor dat vanaf het eerste contact tot aan de lezing, alles soepel verloopt. Stap voor stap begeleiden we u door het boekingsproces, waardoor elke drempel wordt weggenomen.

Biografie van Frank de Bruyn

Frank de Bruyn, bij velen bekend als “LetmebeFrank”, heeft een levenspad bewandeld dat zowel bewonderenswaardig als inspirerend is. Zijn verhaal is er een van verlies en herstel, van uitdagingen en overwinningen. Frank’s leven veranderde drastisch toen hij alles verloor, maar uit die dieptepunten bouwde hij een rijkdom aan ervaringen en inzichten op. Als auteur heeft hij boeken geschreven over complexe thema’s zoals detentie en prostitutie, waarmee hij licht werpt op vaak verkeerd begrepen en gestigmatiseerde aspecten van de samenleving. Zijn werk in de sociale en maatschappelijke zorg, variërend van projectmedewerker huiselijk geweld tot jeugdzorgwerker, heeft zijn inzichten en empathie verder verdiept.

Frank’s reis is er een van constante zelfontplooiing en streven naar progressie. Met zijn concept #PenVoorJeLeven helpt hij anderen hun eigen pad van herstel en groei te vinden. Zijn vaardigheden in poetry en spoken word stellen hem in staat om zijn ervaringen en boodschappen op een creatieve en aangrijpende manier te delen. Door zijn eigen worstelingen en overwinningen te delen, biedt hij hoop en begeleiding aan degenen die zich in soortgelijke situaties bevinden. Frank’s biografie is niet alleen een verhaal van persoonlijke groei, maar ook een getuigenis van de kracht van veerkracht en menselijkheid.

Met Frank de Bruyn als spreker op uw evenement, haalt u niet alleen een deskundige in huis, maar ook een bron van inspiratie die uw publiek zal boeien en motiveren. Boek Frank de Bruyn voor een lezing of als dagvoorzitter en ontdek de transformerende kracht van zijn verhaal.

Te boeken als
Spreker
Talen
Duits, Engels, Nederlands
Prijsindicatie
tot € 1.000

Reviews over Frank de Bruyn

Schrijf een review

Video met Frank de Bruyn

Meer informatie & boekingen

Frank de Bruyn inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Frank de Bruyn
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers