Frank Bouman – van Veen

Frank Bouman – van Veen is historicus, trainer en workshopleider en geeft daarnaast leiding aan de juridische afdeling van een grote waardetransporteur in Nederland. De combinatie van ervaring met spreken voor groepen, inzicht in het commerciële bedrijfsleven en diepgaande kennis van historie, maken dat Frank op lichtvoetige wijze gemakkelijk te begrijpen analogieën en metaforen kan vormen die via historische thema’s antwoorden bieden op hedendaagse problematiek.

 Biografie
Frank werd in 1991 geboren, en groeide op het waddeneiland Vlieland op. Nadat hij het eiland op tienjarige leeftijd achter zich liet, begon voor Frank letterlijk een zoektocht naar voet aan de wal. Bij gebrek aan inspiratie rondde hij zijn VMBO af, om door te stromen naar het MBO. Al snel ontdekte hij dat hij uitdaging miste, maar dat het hem aan de motivatie ontbrak om verder te kijken. Na een gok op de toelatingsexamens voor de Universiteit ontdekte Frank een passie voor historie die hem ertoe dreef beide schouders onder zijn studie te zetten, resulterend in een zeer succesvol volbrengen van zowel Bachelor als Master.

Voor het bedrijf dat Frank ooit met zijn broer begon, was hij gewend als spreker op te treden voor steeds grotere groepen. Het motiveren van anderen vanuit zijn eigen nieuw ontdekte passie gaf grote voldoening, en bleek iets waartoe hij zeer goed in staat was.

 Boek Frank Bouman – van Veen als spreker of dagvoorzitter voor uw evenement
In zijn speciaal afgestemde interactieve toespraken en trainingen kan Frank op persoonlijke wijze uit een haast onuitputtelijke bron van historische anekdotes precies die verhalen pikken die van toepassing zijn voor jou. Van het veelvuldig aanspreken van de lachspieren, tot meeslepende en indrukwekkende verhalen die je zullen inspireren en motiveren om verandering in gang te zetten voor jezelf, je afdeling of bedrijf; Frank Bouman neemt je mee in een reis door de geschiedenis en geeft je inzicht in jouw strategie van vandaag de dag.

Frank Bouman – van Veen spreekt graag over:

Frank Bouman – van Veen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Frank Bouman – van Veen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21