Fons Trompenaar inhuren voor een lezing of presentatie rond management- en leiderschapsvraagstukken staat voor professionaliteit inhuren. Deze vaardige spreker behoort tot de meest invloedrijke denkers op het gebied van strategisch management. Hij weet uw gasten van begin tot eind te boeien. U kunt Trompenaar eveneens inhuren als presentator, dagvoorzitter of discussieleider.

Waarom Fons Trompenaar inhuren?

Fons Trompenaar (1953) heeft zijn sporen verdiend als organisatiedeskundige, managementconsultant en schrijver van boeken op het gebied van management. Hij is gespecialiseerd in nationale culturele verschillen in zakendoen, wat bijzondere inzichten oplevert in deze tijd van internationalisering. Trompenaar houdt inspirerende lezingen en neemt zijn publiek actief in zijn verhalen mee.

Na zijn studie economie aan de vrije Universiteit, studeert Trompenaar in de VS, waar hij zijn proefschrift The Organization of Meaning and the Meaning of Organization schrijft. Hij werkt enkele jaren bij Shell en start in 1989 zijn eigen adviespraktijk. Vooraanstaande internationale bedrijven als BP, Philips, Mars, General Motors, Johnson & Johnson en PepsiCo maken gebruik van zijn expertise. Trompenaars bedrijf wordt in 1998 overgenomen door KPGM. Zijn unieke expertise is hét antwoord op de vraag waarom veel bedrijven de econoom/consultant inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter.

Ook u kunt deze spreker boeken voor uw congres of seminar

In het Nederland of Engels, Fons Trompenaar weet uw doelgroep te boeien en voegt waarde toe aan uw congres of seminar. Hij ontving veel internationale onderscheidingen en wordt vaak genoemd als een van de belangrijkste management consultants. Trompenaar is verbonden aan tal van wetenschappelijke instellingen in binnen- en buitenland.

Als geen ander weet Fons Trompenaar de vinger te leggen op relevante cultuurverschillen in de zakenwereld. Zijn boeken, waaronder Riding the Waves of Culture en Understanding Cultural Diversity in Business, zijn in veel talen vertaald. Zakendoen over de grens werd in 1994 door de Orde van Organisatiedeskundigen en Adviseurs uitgeroepen tot een van de beste boeken van het jaar. Het internationaal georiënteerde bedrijfsleven kan niet om de expertise van deze spreker heen. Ook u kunt deze spreker inhuren.

Een professionele spreker inhuren, wat kost dat?

De kosten voor het inhuren van een professionele spreker, presentator of dagvoorzitter, zoals Fons Trompenaar, hangen met diverse factoren samen. Buiten het tarief van de spreker, zijn deze aspecten van invloed op de totaalprijs: aard en omvang van uw congres of seminar; vereiste voorbereidingstijd; eventuele reistijd. Voor een betrouwbaar advies en een transparante offerte kunt u te allen tijd contact opnemen met de specialisten van ons Quality Bookings team. Zij kunnen iedere spreker direct voor u boeken.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Fons Trompenaars spreekt graag over:

Fons Trompenaars boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Fons Trompenaars. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21