20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Fons Trompenaars - Culturele diversiteit in het bedrijfsleven

Fons Trompenaars als spreker boeken

Op zoek naar een inspirerende gastspreker die je evenement transformeert in een bron van vernieuwende inzichten? Fons Trompenaars, een gerenommeerde expert in culturele diversiteit en internationaal management, is de ideale keuze. Met een indrukwekkende carrière die zich uitstrekt over decennia, is Trompenaars een autoriteit op het gebied van wereldwijde bedrijfsvoering en leiderschap. Deze pagina biedt een diepgaand inzicht in zijn expertise en de unieke waarde die hij brengt als spreker.

Fons Trompenaars

Culturele diversiteit in het bedrijfsleven

Over culturele diversiteit in het bedrijfsleven

Culturele diversiteit binnen organisaties is niet alleen een uitdaging, maar ook een cruciale factor voor succes in onze geglobaliseerde wereld. Fons Trompenaars, een erkend expert op dit gebied, biedt verhelderende inzichten over hoe deze diversiteit effectief kan worden beheerd en benut. Tijdens zijn lezingen behandelt hij thema’s als het overbruggen van culturele verschillen, het bevorderen van inclusiviteit en het creëren van een omgeving waarin alle medewerkers kunnen floreren. Zijn expertise is van onschatbare waarde voor leiders en teams die streven naar een beter begrip van culturele dynamieken en hoe deze de bedrijfsprestaties kunnen beïnvloeden.

Fons Trompenaars inhuren voor een lezing

Het inhuren van Fons Trompenaars voor uw evenement is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring met Quality Bookings. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van de eerste offerteaanvraag tot de dag van het evenement. We nemen alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat het boekingsproces soepel en zonder complicaties verloopt. Met onze all-inclusive tarieven, snelle offerteafhandeling en uitgebreide ondersteuning, garanderen we een zorgeloze ervaring en een succesvol evenement.

Biografie van Fons Trompenaars

Fons Trompenaars, geboren uit een Franse moeder en Nederlandse vader, is een ware pionier op het gebied van culturele diversiteit in bedrijfscontexten. Zijn academische reis begon aan de Vrije Universiteit van Amsterdam waar hij economie studeerde, gevolgd door een promotie aan de Wharton School, Universiteit van Pennsylvania. Zijn proefschrift, een diepgaande analyse van culturele verschillen in organisatiestructuren, legde de basis voor zijn latere werk.

+ lees meer

Na zijn studie deed Trompenaars waardevolle praktijkervaring op bij Royal Dutch Shell Group, waar hij verantwoordelijk was voor functiewaardering en personeelsontwikkeling. Zijn internationale ervaring groeide toen hij voor Shell in negen verschillende landen werkte. Deze ervaringen vormden de basis voor zijn diepgaande begrip van culturele diversiteit in het bedrijfsleven.

In 1989 richtte hij het Centre for International Business Studies op, nu bekend als Trompenaars Hampden-Turner Intercultural Management Consulting. Zijn bedrijf heeft een indrukwekkende klantenlijst, waaronder grote namen als Shell, Motorola en Heineken. Trompenaars staat bekend om zijn humoristische en boeiende benadering tijdens presentaties en lezingen, waarmee hij zijn publiek effectief betrekt bij complexe onderwerpen.

Als auteur heeft Trompenaars meerdere invloedrijke boeken geschreven, waaronder ‘Riding the Waves of Culture’ en ‘The Seven Cultures of Capitalism’, waarin hij zijn uitgebreide kennis deelt over culturele diversiteit in het bedrijfsleven. Deze werken zijn niet alleen in Nederland, maar wereldwijd geprezen en vertaald, waardoor zijn invloed op het gebied van intercultureel management verder wordt versterkt.

Zijn bijdrage aan het vakgebied is meerdere keren erkend, zoals blijkt uit de International Professional Practice Area Research Award van de ASTD en de uitroeping van zijn boek ‘Zakendoen over de grens’ tot ‘Boek van het Jaar’ door de Orde van Organisatiedeskundigen en Adviseurs. Fons Trompenaars wordt over de hele wereld gerespecteerd en is een veelgevraagd consultant, trainer, motivator en auteur.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van Fortune 500-leiders en professionals, is Fons Trompenaars niet alleen een autoriteit op zijn gebied, maar ook een meeslepende spreker die uw publiek gegarandeerd zal inspireren en informeren. Boek hem nu voor uw volgende evenement en ervaar de kracht van zijn expertise en charisma.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Fons Trompenaars
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Fons Trompenaars

Meer informatie & boekingen

Fons Trompenaars inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Fons Trompenaars
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers