Hockeyer Floris Evers heeft na de Olympische Spelen van 2012 een succesvolle interlandcarrière afgesloten. Naast het hockey werkt hij als consultant in Leadership en Organization bij het bedrijf Peak4. Evers is te boeken als spreker over thema’s als samenwerken, doorzettingsvermogen, ontwikkeling en strategie.

Captain

De in Tilburg geboren Floris M.A.M. Evers ontdekt al op jeugdige leeftijd zijn passie voor de hockeysport en speelt achtereenvolgens bij de clubs Groningen, Hattem en SCHC. Vanaf zijn achttiende speelt hij ook in het Nederlands hockeyelftal. In 2002 maakt middenvelder Evers zijn debuut in Oranje, tijdens de oefeninterland Nederland-Zuid-Korea. Tot het eind van zijn interlandcarrière in 2012 speelt hij meer dan 175 wedstrijden met het Nederlands hockeyelftal. Op de Olympische Zomerspelen van 2012 in Londen verovert Oranje met captain Evers zilver. Ook eerder, tijdens de Spelen van 2004 in Athene behaalt het Nederlands hockeyelftal met Evers een zilveren medaille.

Hockey Experience

Floris Evers heeft plezier in het leven en in zijn sport. Hij speelt bij hockeyclub AH&BC (Amsterdam) en is daarnaast werkzaam bij het bedrijf Peak 4 als consultant in Leadership and Organization. Evers brengt de liefde voor zijn sport ook over op de jeugd via zijn eigen hockeykampen. Op de FEHE (Floris Evers Hockey Experience) kampen enthousiasmeert hij kinderen om te gaan en/of te blijven hockeyen.

In zijn presentaties weet Floris Evers op grappige en bijzondere wijze gebeurtenissen uit de sport te vertalen naar het bedrijfsleven. Hij schudt de zaal letterlijk wakker en krijg iedereen in beweging.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Floris Evers spreekt graag over:

Floris Evers boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Floris Evers. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21