Modejournaliste Fiona Hering werd vooral bekend door haar optredens als lifestyledeskundige in het programma RTL Boulevard. Daarnaast werkte zij jarenlang voor De Telegraaf en schrijft zij diverse columns. Fiona Hering is te boeken als spreker over mode en lifestyle.

Fiona’s Wereld
Nadat Hering was afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Tilburg ging  zij voor Dagblad de Telegraaf werken. Hering werd hier modejournaliste en jarenlang was zij niet weg te denken uit de krant. Wekelijks verzorgde zij de veel gelezen column Fiona’s Wereld.

Pas in 2009 verliet Hering De Telegraaf. Na 21 jaar besloot zij de krant te verruilen voor het tijdschrift Glamour, waarin zij als ‘fashion features editor at large’ alle mode- en lifestyleverslaggeving in binnen- en buitenland voor haar rekening zou gaan nemen.

Ook is Hering al jarenlang als lifestyledeskundige op televisie te bewonderen. Zo treedt zij sinds 2001 met enige regelmaat op in RTL Boulevard, waarin zij de expert is op het gebied van mode.

Presentatrice
Hering was tevens op televisie te bewonderen in het programma Herken de Homo en ook was zij te zien in Wie is mijn ex?. Verder schoof zij aan in De Tafel van Vijf. Ook heeft Hering enkele boeken geschreven, bijvoorbeeld over modeontwerper Mart Visser.

Wilt u Fiona Hering inhuren als spreker en genieten van een lezing over mode en lifestyle? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Fiona Hering spreekt graag over:

Fiona Hering boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Fiona Hering. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21