20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Filemon Wesselink Copyright foto: Michel Schnater

Filemon Wesselink als spreker boeken

Filemon Wesselink is een naam die direct associaties oproept met authenticiteit, scherpe analyses en een unieke kijk op maatschappelijke thema’s. Als gastspreker brengt hij deze kwaliteiten naar jouw evenement. Filemon staat bekend om zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek. Zijn ervaring als presentator en programmamaker, waarbij hij uiteenlopende onderwerpen aanpakte, van sport tot psychologie, maakt hem een veelzijdige spreker. Hij is in staat om zijn toehoorders niet alleen te informeren, maar ook te inspireren en te entertainen.

Filemon Wesselink

Presentator & programmamaker

Filemon Wesselink als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Filemon Wesselink een unieke combinatie van professionaliteit en persoonlijke touch. Hij is in staat om discussies te leiden, sprekers te introduceren en de dag soepel te laten verlopen, terwijl hij tegelijkertijd een ontspannen en interactieve sfeer creëert. Zijn expertise ligt vooral op het gebied van sociale kwesties, psychologie en sport, waarbij hij complexe thema’s toegankelijk maakt. Met Filemon als dagvoorzitter kies je voor een event dat niet alleen inhoudelijk sterk is, maar ook memorabel en dynamisch.

Over maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid is een onderwerp waar Filemon Wesselink diepgaande kennis en ervaring in heeft. Het is een essentieel thema in de huidige samenleving, waarbij onderwerpen als duurzaamheid, sociale gerechtigheid en mentale gezondheid steeds belangrijker worden. Filemon kan spreken over hoe individuen en organisaties kunnen bijdragen aan een betere wereld. Hij biedt inzichten over hoe je maatschappelijke verantwoordelijkheid kan nemen en dit kan integreren in je persoonlijke leven of bedrijfsvoering. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook motiverend en praktisch toepasbaar.

Filemon Wesselink inhuren voor een lezing

Het inhuren van Filemon Wesselink voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring bij Quality Bookings. Het proces begint met jouw aanvraag, waarin je jouw wensen en de details van het evenement specificieert. Vervolgens ontvang je binnen 24 uur een offerte met all-inclusive tarieven, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Ons team biedt uitgebreide support gedurende het gehele traject, van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke uitvoering van de lezing. Onze tevredenheidsgarantie zorgt ervoor dat je evenement met Filemon Wesselink aan je verwachtingen voldoet.

Biografie van Filemon Wesselink

Filemon Wesselink, geboren op 24 februari 1979 in Warnsveld, is een bekende Nederlandse televisiepresentator, programmamaker en journalist. Hij begon zijn carrière bij BNN (later BNNVARA) en werd al snel een bekend gezicht op de Nederlandse televisie. Filemon staat bekend om zijn authentieke en soms onconventionele benadering van televisiemaken.

Na zijn studie psychologie aan de Universiteit van Amsterdam, koos Filemon voor een carrière in de media. Zijn doorbraak kwam met het programma ‘Spuiten en Slikken’, waarin hij op een open en onbevooroordeelde manier sprak over drugs en seksualiteit. Dit programma liet zien hoe Filemon in staat is om taboeonderwerpen op een toegankelijke manier te bespreken.

Verder heeft Filemon een breed scala aan programma’s gepresenteerd, waaronder ‘De Week van Filemon’, ‘Het Is Hier Autistisch’, en ‘Filemon Staat Strak’. Deze programma’s kenmerken zich door Filemons nieuwsgierigheid en zijn vermogen om complexe onderwerpen te ontrafelen. Hij duikt diep in de materie, of het nu gaat om de wereld van bodybuilding of de belevingswereld van mensen met autisme.

Filemon heeft ook een passie voor sport, met name boksen. Deze interesse kwam tot uiting in zijn documentaireserie ‘Filemon Slaat Door’, waarin hij zelf de bokshandschoenen aantrok. Zijn sportieve avonturen geven een extra dimensie aan zijn presentaties en lezingen, waarbij hij vaak parallellen trekt tussen sport en het dagelijks leven.

Naast zijn televisiewerk is Filemon ook actief als columnist en schrijver. Hij heeft meerdere boeken gepubliceerd, waarin hij zijn unieke kijk op de wereld deelt. Deze schrijfwerken tonen zijn veelzijdigheid en diepgang als communicator en denker.

Filemons stijl kenmerkt zich door een combinatie van humor, empathie en scherpe analyse. Hij is in staat om een breed scala aan onderwerpen aan te snijden, van lichte entertainment tot diepgaande maatschappelijke kwesties. Zijn aanpak is altijd persoonlijk en betrokken, wat hem tot een geliefde spreker maakt bij diverse doelgroepen.

Als gastspreker en dagvoorzitter biedt Filemon Wesselink een unieke ervaring. Zijn vermogen om te verbinden met zijn publiek, gecombineerd met zijn expertise en ervaring, maken hem tot een uitstekende keuze voor elk evenement. Met zijn maatschappelijke betrokkenheid en brede kennis is hij in staat om relevante en boeiende lezingen te geven die de toehoorders zullen inspireren en aan het denken zetten. Het inhuren van Filemon Wesselink voor jouw evenement is een keuze voor kwaliteit, diepgang en entertainment.

 

 

Te boeken als
Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Filemon Wesselink

Schrijf een review

Video met Filemon Wesselink

Meer informatie & boekingen

Filemon Wesselink inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Filemon Wesselink
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers