Femke van Leeuwen

Ze is succesvol actief als model, maar haar passie ligt bij de muziek. Die passie leeft Femke van Leeuwen naar hartenlust uit als presentator XITE, de interactieve tv-zender die jongeren van 13 tot 28 jaar op hun wenken bedient met videoclips. Bedrijven kunnen de succesvolle VJ inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter.

VJ, spreker en presentator die houdt van ‘battles’

Ze is op de eerste plaats VJ, zoals blijkt uit haar vaste stek als XITE presentator. Daarnaast is Femke van Leeuwen te boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter. Ze weet enorm veel van muziek, video’s, jongerencultuur, mode, trends en social media. Haar aantal volgers op Instagram is indrukwekkend en groeit nog steeds en Femke is zeer actief op YouTube.

Het leven is het waard om elke dag gevierd te worden, vindt Femke, die haar positieve instelling graag via Twitter met haar vele volgers deelt. Haar motto is: ‘Als je gelooft in wat je kunt, is je werk voor de helft gedaan’. Die positieve instelling, gekoppeld aan haar energie en levenslust, maakt dat bedrijven en organisaties haar veelvuldig als spreker of presentator inhuren.

Ook u kunt Van Leeuwen boeken voor uw event

Femke van Leeuwen liet zich van haar sportieve en avontuurlijke kant zien in de Expeditie Robinson-editie voor YouTube sterren. Daarnaast is ze als sympathieke ‘terriër’ te zien op Ferzuz, het YouTube-kanaal dat kort na de introductie in 2016 in een paar dagen tijd 85.000 abonnees mocht noteren en de belangstelling nog steeds ziet toenemen.

Op Ferzuz vormt Femke met YouTube-sterren Bobbie Bodt en Renée van der Schoot een zogeheten ‘girlssquad’, die online battles en challenges aangaat. Vrijwel alles mag op dit kanaal dat vooral bij jongeren razend populair is. Naast haar online activiteiten beweegt Femke zich in het sprekerscircuit. Wilt u Femke van Leeuwen inhuren als spreker of presentator, dan bent u verzekerd van een energieke persoonlijkheid die niet op haar mondje is gevallen.

Contact opnemen Femke van Leeuwen

Ons Quality Bookings team zit klaar met informatie over het inhuren van Femke van Leeuwen als spreker, presentator of dagvoorzitter. Uiteraard kunnen wij Femke desgewenst direct voor u boeken. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om te horen of Femke voor uw lifestyle evenement of bedrijfsbijeenkomst beschikbaar is.

Femke van Leeuwen spreekt graag over:

Femke van Leeuwen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Femke van Leeuwen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21