Fakespeech Maarten Willemse

Mijn fakespeeches onderscheiden zich door maatwerk: hierin ben ik uniek in Nederland. Dit resulteert in optredens voor opdrachtgevers variërend van zorginstellingen tot consultants, van IT-symposia tot bijeenkomsten met leden van het Koninklijk Huis en de premier in het publiek. Ik schrijf een unieke fakespeech voor uw bijeenkomst, met uw thema’s. Nauwkeurig afgestemd op uw doelgroep in facetten als taal, omgangsvormen en stijl van presenteren. Hiertoe houd ik een uitgebreide voorbespreking met u. En dan begint de voorpret al … !

Op de dag zelf kondigt u prof. Willemse bijzonder serieus aan: “Prof. dr. Willemse is voor ons een enorme inspiratiebron. Een aantal van u kent hem ongetwijfeld, hij is een snel rijzende ster met een baanbrekende visie op ons vakgebied. Dames en heren, met trots vragen wij uw aandacht!” Niemand kent Prof. dr. Willemse natuurlijk. En niemand kent zijn visie. En iedereen denkt: “Oh, ik heb blijkbaar iets gemist. Goed opletten!”

De speech van Prof. Dr. Willemse ontwikkelt zich vervolgens tot een bijzonder komisch betoog, waarin hij veelvuldig contact zoekt met het publiek (op een sympathieke manier). Hieronder vindt u een uitgebreide beschrijving van een optreden.

Prof. Willemse’s fakespeech kan worden ingezet bij de opening, als intermezzo of ter afsluiting van een bijeenkomst. Hij deelt zijn hilarische inzichten met groepen van 10 tot 2000 mensen and he also performs in English, if that’s the language you prefer.

Fakespeech Maarten Willemse boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Fakespeech Maarten Willemse. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21