20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Fakespeech Maarten Willemse

Fakespeech Maarten Willemse als spreker boeken

“Fake speech” biedt een spannende oplossing om de aandacht van uw deelnemers vast te houden. In de hedendaagse zakenwereld worden keynotes en conferenties steeds meer hetzelfde. ‘Fake speech’ doorbreekt dat patroon. Maar wat is een neptoespraak precies, en waarom zou u deze op uw volgende conferentie gebruiken? Laten we deze innovatieve aanpak eens nader bekijken.

Fakespeech Maarten Willemse

Mijn fakespeeches onderscheiden zich door maatwerk: hierin ben ik uniek in Nederland. Dit resulteert in optredens voor opdrachtgevers variërend van zorginstellingen tot consultants, van IT-symposia tot bijeenkomsten met leden van het Koninklijk Huis en de premier in het publiek. Ik schrijf een unieke fakespeech voor uw bijeenkomst, met uw thema’s. Nauwkeurig afgestemd op uw doelgroep in facetten als taal, omgangsvormen en stijl van presenteren. Hiertoe houd ik een uitgebreide voorbespreking met u. En dan begint de voorpret al … !

Op de dag zelf kondigt u prof. Willemse bijzonder serieus aan: “Prof. dr. Willemse is voor ons een enorme inspiratiebron. Een aantal van u kent hem ongetwijfeld, hij is een snel rijzende ster met een baanbrekende visie op ons vakgebied. Dames en heren, met trots vragen wij uw aandacht!” Niemand kent Prof. dr. Willemse natuurlijk. En niemand kent zijn visie. En iedereen denkt: “Oh, ik heb blijkbaar iets gemist. Goed opletten!”

De speech van Prof. Dr. Willemse ontwikkelt zich vervolgens tot een bijzonder komisch betoog, waarin hij veelvuldig contact zoekt met het publiek (op een sympathieke manier). Hieronder vindt u een uitgebreide beschrijving van een optreden.

Prof. Willemse’s fakespeech kan worden ingezet bij de opening, als intermezzo of ter afsluiting van een bijeenkomst. Hij deelt zijn hilarische inzichten met groepen van 10 tot 2000 mensen and he also performs in English, if that’s the language you prefer.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Fakespeech Maarten Willemse

Schrijf een review

Video met Fakespeech Maarten Willemse

Meer informatie & boekingen

Fakespeech Maarten Willemse inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Fakespeech Maarten Willemse
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers