Wat is een fakespeech?
De fakespeech is gebaseerd op het verborgen theater. De cabaretier komt op als een geleerde professor en maakt een ogenschijnlijke saaie en verveelde indruk. Gedurende de fakespeech keert het tij en verandert het geheel in een zeer komische en interactieve show. In de act kan op voortreffelijke wijze uw boodschap worden gecommuniceerd en deze extra lading geven. Door het inzetten van een comedy fakespeech in een formeel programma ontstaat een positieve vibe waardoor informatie beter wordt opgenomen.

Welke fakespeech moet ik boeken?
Bij ons kunt u diversen fakespeeches boeken. Deze fakespeech wordt uitsluitend door professionele cabartiers voor uw bedrijf om maat gemaakt.

Bel of mail ons voor de mogelijkheden. Wij adviseren u graag over de beste fakespeech voor uw bedrijfspresentatie of congres.

Wat kost een fakespeech?
De prijs voor een fakespeech is sterk afhankelijk van welke cabaretier u wilt boeken voor de fakespeech. De gemiddelde fakespeech bij ons zijn al vanaf €1500,- te boeken. Uiteraard gaat u op internet een cabaretier vinden die een veel goedkoper fakespeech aanbiedt. Let alleen op! Vaak is dit echter geen professionele cabaretier, die geen continue kwaliteit biedt. De cabaretiers die u via ons boekt vertonen uitsluitend een professionele fakespeech. U staat dus nooit voor onaangename verrassingen!

Fakespeech spreekt graag over:

Fakespeech boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Fakespeech. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21