20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Fakespeech - De beste fasespeech van Nederland

Fakespeech De beste fasespeech van Nederland

Fakespeech als spreker boeken

In de zakelijke wereld van congressen en seminars, waar inhoud en kennisoverdracht centraal staan, kan het soms een uitdaging zijn om de aandacht van de deelnemers vast te houden. Hier biedt de ‘fakespeech’ een verrassende oplossing. Maar wat is een fakespeech precies, en waarom zou u deze inzetten tijdens uw volgende congres? Laten we deze innovatieve aanpak eens nader bekijken.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
 • Snel contact met Fakespeech
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Fakespeech

Wat is een fakespeech?

De fakespeech, een concept ontleend aan het verborgen theater, is een unieke vorm van entertainment in een professionele setting. Het begint met een cabaretier die vermomd is als een geleerde professor. Deze ‘professor’ maakt aanvankelijk een saaie en ongeïnspireerde indruk, waardoor het publiek zich instelt op een standaard, misschien zelfs slaapverwekkende lezing. Maar dit is precies waar de magie van de fakespeech begint.

Gedurende de presentatie keert het tij. Wat begint als een droge voordracht, transformeert geleidelijk in een interactieve, komische show. De cabaretier speelt met verwachtingen en brengt humor en verrassing in een context die normaal gesproken formeel en serieus is. Deze onverwachte wending houdt het publiek niet alleen geboeid, maar zorgt ook voor een memorabele ervaring.

De kracht van humor

Humor is een krachtig instrument. Het breekt barrières, ontspant de sfeer en maakt mensen ontvankelijk voor nieuwe informatie. Door een fakespeech in te zetten tijdens een formeel programma, creëert u een positieve vibe. Dit zorgt ervoor dat de informatie beter wordt opgenomen. Deelnemers zullen zich de inhoud van de conferentie beter herinneren, niet alleen door de informatie zelf, maar ook door de unieke en vermakelijke manier waarop deze werd gepresenteerd.

+ lees meer

Maatwerk voor uw Bedrijf

Elke fakespeech is maatwerk. Onze professionele cabaretiers zijn bedreven in het creëren van een op maat gemaakte act die naadloos aansluit bij uw evenement. Of het nu gaat om een productlancering, een jaarvergadering of een teambuilding evenement, de fakespeech kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften en boodschap.

De boodschap overbrengen

Een van de grootste voordelen van een fakespeech is de mogelijkheid om uw boodschap op een unieke en impactvolle manier over te brengen. De cabaretier kan belangrijke thema’s van uw evenement opnemen in de act, waardoor deze extra lading krijgen. Dit zorgt ervoor dat uw boodschap niet alleen wordt gehoord, maar ook onthouden.

Waarom een fakespeech boeken?

 1. Verrassingselement: Het verrassingselement van de fakespeech zorgt voor een energieboost bij uw deelnemers. Dit kan bijzonder welkom zijn, vooral na lange sessies van intensieve lezingen of discussies.
 2. Verhoogde betrokkenheid: Deelnemers zijn meer betrokken en alert, dankzij de onverwachte wending in het programma.
 3. Bevorderen van leerproces: Humor stimuleert het brein op een positieve manier, wat het leerproces kan bevorderen.
 4. Maatwerk: De mogelijkheid om de fakespeech aan te passen aan uw thema’s en boodschappen maakt het een flexibel en effectief communicatiemiddel.
 5. Ontspanning: Het biedt een welkome afwisseling en ontspanning binnen een formeel programma.

Hoe kiest u de juiste fakespeech?

Bij het kiezen van de juiste fakespeech voor uw evenement, is het belangrijk om rekening te houden met het thema van uw evenement, de samenstelling van uw publiek, en de boodschap die u wilt overbrengen. Ons team van professionals kan u helpen bij het maken van deze keuze, zodat de fakespeech perfect aansluit bij uw evenement.

Fakespeech boeken

Het inzetten van deze act tijdens uw volgende congres of bedrijfsevenement kan een gamechanger zijn. Het is een innovatieve manier om niet alleen informatie over te brengen, maar ook om een blijvende indruk achter te laten bij uw deelnemers. Met de juiste fakespeech zorgt u voor een onvergetelijke ervaring, verbetert u de betrokkenheid en zorgt u ervoor dat uw boodschap op een unieke en effectieve manier wordt gecommuniceerd. Bent u klaar om een frisse wind door uw volgende evenement te laten waaien? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van een fakespeech te bespreken.

Meer informatie & boekingen

Fakespeech inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Fakespeech
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers