20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Fakespeech

Fakespeech als spreker boeken

“Fake speech” biedt een spannende oplossing om de aandacht van uw deelnemers vast te houden. In de hedendaagse zakenwereld worden keynotes en conferenties steeds meer hetzelfde. ‘Fake speech’ doorbreekt dat patroon. Maar wat is een neptoespraak precies, en waarom zou u deze op uw volgende conferentie gebruiken? Laten we deze innovatieve aanpak eens nader bekijken.

Fakespeech

De beste fasespeech van Nederland

De fakespeech, een concept ontleend aan het verborgen theater, is een unieke vorm van entertainment in een professionele setting. Het begint met een cabaretier die vermomd is als een geleerde professor. Deze ‘professor’ maakt aanvankelijk een saaie en ongeïnspireerde indruk, waardoor het publiek zich instelt op een standaard, misschien zelfs slaapverwekkende lezing. Maar dit is precies waar de magie van de fakespeech begint.

Gedurende de presentatie keert het tij. Wat begint als een droge voordracht, transformeert geleidelijk in een interactieve, komische show. De cabaretier speelt met verwachtingen en brengt humor en verrassing in een context die normaal gesproken formeel en serieus is. Deze onverwachte wending houdt het publiek niet alleen geboeid, maar zorgt ook voor een memorabele ervaring.

De kracht van humor

Humor is een krachtig instrument. Het breekt barrières, ontspant de sfeer en maakt mensen ontvankelijk voor nieuwe informatie. Door een fakespeech in te zetten tijdens een formeel programma, creëert u een positieve vibe. Dit zorgt ervoor dat de informatie beter wordt opgenomen. Deelnemers zullen zich de inhoud van de conferentie beter herinneren, niet alleen door de informatie zelf, maar ook door de unieke en vermakelijke manier waarop deze werd gepresenteerd.

Maatwerk voor uw Bedrijf

Elke fakespeech is maatwerk. Onze professionele cabaretiers zijn bedreven in het creëren van een op maat gemaakte act die naadloos aansluit bij uw evenement. Of het nu gaat om een productlancering, een jaarvergadering of een teambuilding evenement, de fakespeech kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften en boodschap.

De boodschap overbrengen

Een van de grootste voordelen van een fakespeech is de mogelijkheid om uw boodschap op een unieke en impactvolle manier over te brengen. De cabaretier kan belangrijke thema’s van uw evenement opnemen in de act, waardoor deze extra lading krijgen. Dit zorgt ervoor dat uw boodschap niet alleen wordt gehoord, maar ook onthouden.

Waarom een fakespeech boeken?

 1. Verrassingselement: Het verrassingselement van de fakespeech zorgt voor een energieboost bij uw deelnemers. Dit kan bijzonder welkom zijn, vooral na lange sessies van intensieve lezingen of discussies.
 2. Verhoogde betrokkenheid: Deelnemers zijn meer betrokken en alert, dankzij de onverwachte wending in het programma.
 3. Bevorderen van leerproces: Humor stimuleert het brein op een positieve manier, wat het leerproces kan bevorderen.
 4. Maatwerk: De mogelijkheid om de fakespeech aan te passen aan uw thema’s en boodschappen maakt het een flexibel en effectief communicatiemiddel.
 5. Ontspanning: Het biedt een welkome afwisseling en ontspanning binnen een formeel programma.

Hoe kiest u de juiste fakespeech?

Bij het kiezen van de juiste fakespeech voor uw evenement, is het belangrijk om rekening te houden met het thema van uw evenement, de samenstelling van uw publiek, en de boodschap die u wilt overbrengen. Ons team van professionals kan u helpen bij het maken van deze keuze, zodat de fakespeech perfect aansluit bij uw evenement.

Fakespeech boeken

Het inzetten van deze act tijdens uw volgende congres of bedrijfsevenement kan een gamechanger zijn. Het is een innovatieve manier om niet alleen informatie over te brengen, maar ook om een blijvende indruk achter te laten bij uw deelnemers. Met de juiste fakespeech zorgt u voor een onvergetelijke ervaring, verbetert u de betrokkenheid en zorgt u ervoor dat uw boodschap op een unieke en effectieve manier wordt gecommuniceerd. Bent u klaar om een frisse wind door uw volgende evenement te laten waaien? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van een fakespeech te bespreken.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Fakespeech

"Nogmaals dank voor je optreden bij ons gisteren, ook tijdens de rest van de borrel nog veel positieve reacties daarop ontvangen! Een half-Duitse man zei: “Ik dacht, daar heb je nou een Duitser die zich het Nederlandse gevoel voor humor heeft eigen gemaakt. En dat zijn er niet veel.” Hij moest er door mij op gewezen worden dat je geen Duitser was, want volgens mij had hij dat niet door. Saskia zei dat ze een vrouw haar mascara aan het tafelkleed had zien afvegen. Dit alles zegt genoeg!"

― Mark van Assema

"Ik denk dat ik namens de hele groep spreek als ik zeg dat het optreden erg goed bevallen is! “Pieter werd aangekondigd als een Duitse expert op het gebied van projectmanagement en iemand die we ingeschakeld hadden bij het ontwikkelen van de nieuwe bedrijfsstrategie. Iedereen zette zich klaar voor een strategische presentatie met veel theoretisch ‘geneuzel’.Men was dan ook blij verrast toen Pieter na een aantal saaie slides moeiteloos overging op vinnige uitspraken, hilarische moppen en de verschillen tussen Nederland, soms ook België, en Duitsland. Een half uurtje heerlijk genieten en lachen!” Nogmaals hartelijk bedankt voor de heerlijke act!"

― Nicky Oelbrandt

"Als een tornado dendert Pieter de Rijk in zijn alter-ego als Doktor-Ingenieur Markus Becker door de zaal. Is dit nou echt of worden we in de maling genomen. En uiteindelijk ligt iedereen krom van het lachten! We hebben ontzettend genoten van het optreden van Pieter! Chapeau!"

― Thijs Franssen
Schrijf een review

Video met Fakespeech

Meer informatie & boekingen

Fakespeech inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Fakespeech
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers