Erik van der Hoff

Erik van der Hoff had ooit een dijk van een hit met ‘I Save the Day’. Tegenwoordig is hij zeer succesvol als producent en presentator van televisieprogramma’s.

Roberto Jacketti
Met de band Roberto Jacketti & the Scooters scoort Erik van der Hoff tussen 1984 en 1987 een aantal hits, waarvan ‘I Save the Day’ onbetwist de grootste is. Hierna begint hij met het produceren en presenteren van televisieprogramma’s voor onder andere de NCRV, AT5 en IDTV. Bij Net 5 presenteert hij ook Het Blok, SamenWonen, Stijlloos, Sabotage en Ben je slimmer dan een kind? Voor SBS 6 presenteert hij De schat van Oranje. Verder is Van der Hoff enige tijd presentator bij kinderzender Nickelodeon.

Blazhoffski
Erik van der Hoff is medeoprichter van het bedrijf King Baboon, dat zich richt op het ontwikkelen van animaties en verhalen voor televisie en internet. Sinds 2004 is hij samen met Dan Blazer eigenaar van Blazhoffski. Dit in Amsterdam gevestigde bedrijf produceert en bedenkt televisieprogramma’s als Hello, Goodbye en Slag om Pampus.

Erik van der Hoff is te boeken als presentator.

Erik van der Hoff spreekt graag over:

Erik van der Hoff boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Erik van der Hoff. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21