Met een combinatie van serieuze commentaren en slimme kwinkslagen weet presentator Erik Peekel zijn publiek steeds te prikkelen. Als ervaren dagvoorzitter betrekt hij de aanwezigen intensief bij de onderwerpen.

Talent
Al op jeugdige leeftijd merkt Erik Peekel dat het entertainen hem in het bloed zit. Na zijn eindexamen gymnasium reist hij een jaar de wereld rond met een internationaal musicalgezelschap. Tijdens zijn studie bedrijfskunde in Rotterdam richt hij vervolgens ‘Aaaaha! the Actor Factory® BV’ op. Deze ‘organisatie voor theatraal management’ levert het talent van acteurs, cabaretiers en filmmakers voor evenementen, communicatie- en marketingacties.

Beweging
Als geen ander weet Erik Peekel als dagvoorzitter mensen in beweging te brengen. Daarbij gebruikt hij scherpe humor als ingang. Hij stelt soms ineens een vraag waarop eigenlijk iedereen het antwoord wil weten, maar die alleen Peekel durft te stellen. Hij weet waar het over gaat, weet wat er leeft, en verplaatst zich –  ook letterlijk – in de zaal. Tot slot presenteert Peekel graag een vlotte, humorvolle samenvatting op basis van foto’s die tijdens het programma zijn gemaakt.

Erik Peekel is te boeken als presentator, dagvoorzitter, gespreksleider en ‘superbrainstormer’.

Erik Peekel spreekt graag over:

Erik Peekel boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Erik Peekel. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21