20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Erik Hulzebosch

Erik Hulzebosch als spreker boeken

Wanneer je Erik Hulzebosch als gastspreker boekt, haal je een unieke combinatie van sportieve prestaties en levenservaring in huis. Erik, bekend als een schaatser met ongekende doorzettingsvermogen en een onvergetelijke tweede plaats in de Elfstedentocht van 1997, is meer dan alleen een sporticoon. Zijn verhaal gaat over doorzetten, omgaan met tegenslagen en het belang van een sterke mentale instelling. Erik deelt met humor en passie zijn ervaringen, zowel uit zijn sportcarrière als uit zijn leven na het schaatsen, en weet zo zijn publiek te inspireren en te motiveren.

Erik Hulzebosch

Voormaliger schaatser & tv persoonlijkheid

Erik Hulzebosch als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Erik Hulzebosch een frisse en energieke dynamiek naar elk evenement. Zijn ervaringen in de topsport, gecombineerd met zijn ondernemerschap en muzikale carrière, stellen hem in staat om uiteenlopende thema’s aan te snijden. Van teamwork en leiderschap tot aan het omgaan met verandering en veerkracht. Erik’s authentieke en directe benadering zorgt voor interactie en betrokkenheid bij het publiek. Zijn vermogen om complexe onderwerpen op een eenvoudige en toegankelijke manier te bespreken, maakt hem een ideale dagvoorzitter voor diverse soorten evenementen.

Over doorzettingsvermogen en veerkracht

Doorzettingsvermogen en veerkracht zijn essentiële kwaliteiten in zowel de sportwereld als in het bedrijfsleven. Erik Hulzebosch, met zijn indrukwekkende schaatscarrière en ervaringen als ondernemer, spreekt uitvoerig over deze thema’s. Hij belicht hoe deze eigenschappen niet alleen cruciaal zijn voor sportieve successen, maar ook voor persoonlijke en professionele groei. Erik deelt zijn inzichten over het overwinnen van obstakels, het stellen van doelen en het behouden van focus, evenals het belang van veerkracht in tijden van tegenslag. Zijn lezingen bieden praktische tips en inspirerende verhalen die toepasbaar zijn in verschillende levens- en werksituaties.

Erik Hulzebosch inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing met Erik Hulzebosch is eenvoudig en transparant. Om te beginnen, neem je contact op met Quality Bookings en bespreek je je wensen en de details van het evenement. Vervolgens ontvang je binnen 24 uur een offerte met all-inclusive tarieven, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Na akkoord zorgen wij voor uitgebreide support in de aanloop naar het evenement, en staan wij garant voor een tevredenheidsgarantie. Ons team werkt nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat de lezing van Erik perfect aansluit bij de behoeften en doelen van jouw evenement.

Biografie van Erik Hulzebosch

Erik Hulzebosch, geboren op 17 juni 1970 in Ane, een klein dorp in Overijssel, Nederland, is een figuur die niet onopgemerkt is gebleven in de Nederlandse schaatswereld. Zijn schaatscarrière, die zich uitstrekt over meerdere decennia, wordt gekenmerkt door opmerkelijke prestaties, waaronder zijn legendarische tweede plaats in de Elfstedentocht van 1997, een race die de harten van vele Nederlanders heeft veroverd. Erik’s verhaal is niet alleen dat van een atleet, maar ook van een veelzijdig mens.

Hulzebosch groeide op in een familie waar schaatsen en sport een centrale rol speelden. Zijn natuurlijke talent voor het schaatsen werd al vroeg duidelijk, en hij ontwikkelde zich snel tot een sterke marathonschaatser. Zijn doorzettingsvermogen en wilskracht werden legendarisch, vooral na de Elfstedentocht van 1997, waar hij een onuitwisbare indruk achterliet door bijna de hele race te leiden, om uiteindelijk tweede te worden. Deze race symboliseerde niet alleen zijn fysieke kracht, maar ook zijn mentale veerkracht.

Naast zijn sportcarrière heeft Erik zich ook ontpopt als een succesvol ondernemer en entertainer. Hij heeft verschillende zakelijke ondernemingen op zijn naam staan en heeft zelfs een uitstapje gemaakt in de muziekwereld. Zijn nummer “Hulzebosch Hulzebosch” werd een hit, en toonde een andere kant van zijn persoonlijkheid aan het Nederlandse publiek.

Erik’s transitie van sport naar het bedrijfsleven en entertainment is even indrukwekkend als zijn sportcarrière. Hij heeft zichzelf bewezen als een veelzijdige en aanpasbare persoonlijkheid, die zijn ervaringen en levenslessen deelt in zijn lezingen en presentaties. Zijn verhalen over doorzettingsvermogen, het overwinnen van tegenslagen en het belang van een positieve instelling spreken een breed publiek aan.

Als spreker weet Erik Hulzebosch een brug te slaan tussen sport en het dagelijks leven. Hij spreekt met een combinatie van ernst en humor, waardoor zijn boodschappen zowel inspirerend als toegankelijk zijn. Zijn levensverhaal is een voorbeeld van hoe doorzettingsvermogen, veerkracht en een positieve instelling kunnen leiden tot succes, zowel in de sport als in het leven.

Erik Hulzebosch is niet alleen een icoon in de schaatswereld, maar ook een inspirerende spreker en dagvoorzitter die zijn publiek meeneemt op een reis door zijn leven, zijn successen en de lessen die hij onderweg heeft geleerd. Met zijn unieke combinatie van sportieve prestaties, ondernemerschap en muzikaal talent is hij een veelgevraagd spreker voor evenementen, seminars en conferenties.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Erik Hulzebosch

Schrijf een review

Video met Erik Hulzebosch

Meer informatie & boekingen

Erik Hulzebosch inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Erik Hulzebosch
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers