20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Erica de Winter

Erica de Winter als spreker boeken

Erica de Winter heeft een absolute passie voor het doorbreken van sekstaboes. Op interactieve en informele wijze weet zij onderwerpen die met seksualiteit te maken hebben, bespreekbaar te maken.

Erica de Winter

Erica de Winter heeft een absolute passie voor het doorbreken van sekstaboes. Op interactieve en informele wijze weet zij onderwerpen die met seksualiteit te maken hebben, bespreekbaar te maken.

Taboes doorbreken.

Erica de Winter is werkzaam in een erotiekwinkel en bovendien getrouwd ben met een transman, een man die als vrouw is geboren. Het verhaal van haar huwelijk heeft zij vastgelegd in het opzienbarende boek Genderlegs. Erica is tevens actief als coach en alle verhalen en situaties rondom seks die zij zelf heeft meegemaakt of die haar zijn verteld op de coachlijn verwerkt zij in een workshop, die daardoor een one-woman-show wordt die je niet wilt missen. De workshop is informatief, hilarisch en humoristisch; gegarandeerd niet ordinair of plat. De deelnemers komen van alles en nog wat aan de weet en nemen deel aan een kennisquiz. Daarnaast komt een top 10 van ‘erge verhalen’ en absurde feiten voorbij.

Bespreekbaar maken en begrip kweken
In haar spraakmakende boek Genderlegs vertelt Erica de Winter over een ‘hij’ die in het lichaam van een ‘zij’ zat. Met dit boek wil Erica anderen helpen en het taboe rond transgenders doorbreken.  Zij wil de wereld laten zien dat transgenders normale mensen zijn, met een normaal leven, normale vrienden en normale seks.
Er is steeds meer aandacht voor onderwerpen als seksuele weerbaarheid en diversiteit. Erica kan geheel op maat diverse onderwerpen bespreken en gedegen voorlichting geven over onder meer veilig vrijen, seksuele weerbaarheid, seksuele diversiteit, en media en seksualiteit. Erica maakt graag bespreekbaar wat voor velen (nog) in de taboesfeer ligt. Haar aanpak is open en eerlijk.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Erica de Winter

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Erica de Winter inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Erica de Winter
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers