20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Eric Bouwman

Eric Bouwman als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende en talentvolle spreker in Nederland? Dan hoef je niet verder te zoeken. Eric Bouwman staat klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Als gastspreker heeft hij de ervaring en expertise om jouw publiek te boeien en te inspireren.

Eric Bouwman

Programmamaker

Eric Bouwman als dagvoorzitter

Naast zijn rol als gastspreker, schittert Eric Bouwman ook als dagvoorzitter op congressen en seminars. Zijn kracht ligt in zijn vermogen om evenementen naadloos te leiden, de juiste toon te zetten en interactie te creëren tussen deelnemers. Met Eric als dagvoorzitter ben je verzekerd van een geslaagd evenement.

Expertise Eric Bouwman

Eric Bouwman heeft een diepgaande expertise op het gebied van creativiteit, content creatie en virtual reality. Zijn lezingen zijn boeiend en informatief, en ze zullen je publiek zeker aanspreken. Of het nu gaat om het verkennen van de nieuwste trends in content creatie of het ontdekken van de mogelijkheden van virtual reality, Eric kan het allemaal behandelen. Kies voor Eric als spreker en laat je publiek kennismaken met de spannende wereld van creativiteit en innovatie.

Biografie

Eric is een veelzijdig talent in de entertainmentindustrie. Hij heeft zijn sporen verdiend als presentator, acteur, voice-over, creative, regisseur, producent, 360°/VR-content creator en viral content creator. Met zijn ongeëvenaarde veelzijdigheid en passie voor creativiteit heeft hij zichzelf bewezen als een ware duizendpoot.

Eric begon zijn carrière als acteur en heeft talloze rollen vertolkt in theater, film en televisie. Zijn acteertalent is onmiskenbaar en heeft hem een loyale fanbase opgeleverd. Maar Eric stopte daar niet. Hij breidde zijn vaardigheden uit naar presentatie, waarbij hij zijn charisma en overtuigingskracht inzette om publiek te betoveren.

Als voice-over heeft Eric zijn stem uitgeleend aan talloze projecten, variërend van commercials tot documentaires. Zijn stemgeluid is herkenbaar en aangenaam om naar te luisteren, wat hem tot een gewilde voice-over artiest maakt.

Maar wat Eric Bouwman echt onderscheidt, is zijn creatieve geest. Hij heeft gewerkt als creative en regisseur, waarbij hij unieke en impactvolle content heeft gecreëerd. Zijn vermogen om verhalen te vertellen en emoties over te brengen is bewonderenswaardig.

Daarnaast heeft Eric zich toegelegd op het creëren van 360°/VR-content, waardoor hij het publiek meeneemt naar nieuwe werelden en ervaringen. Zijn innovatieve benadering van content creatie heeft hem erkenning opgeleverd in de wereld van virtual reality.

Als viral content creator heeft Eric Bouwman de kunst van het maken van virale video’s geperfectioneerd. Zijn video’s hebben miljoenen views verzameld en hebben mensen over de hele wereld geamuseerd en geïnspireerd.

Kortom, Eric Bouwman is een allround talent dat de entertainmentwereld heeft verrijkt met zijn veelzijdigheid en creativiteit. Als je op zoek bent naar een spreker die je publiek zal boeien en inspireren, dan is Eric Bouwman de juiste keuze.

Kies voor Quality Bookings en maak gebruik van onze 20 jaar expertise, All-Inclusive tarieven, snelle offerte binnen 24 uur, uitgebreide support en tevredenheidsgarantie. Onze gemiddelde beoordeling van 9,0 spreekt voor zich. Neem vandaag nog contact met ons op en boek Eric Bouwman voor jouw volgende evenement. Samen zullen we er een onvergetelijke ervaring van maken.

Te boeken als
Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Eric Bouwman

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Eric Bouwman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Eric Bouwman
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers