Emil Möller is een spreker die zich inzet voor een duurzame wereld. In zijn opinie kunnen individuele mensen veel meer doen om de wereld mooier te maken. U kunt Emil Möller inhuren als spreker.

Betere toekomst
Al meer dan zeven jaar houdt Möller zich bezig met een betere toekomst voor de wereld. Hij heeft onderzoek gedaan en als spreker put hij altijd uit zijn eigen ervaringen.

Volgens Möller kunnen individuen veel meer doen om hun wereld mooier te maken dan dat hun organisaties dat kunnen. Möller is van mening dat bedrijven, overheden en non-profitorganisaties zich maar met een klein deel van het vraagstuk bezighouden, terwijl de kansen en bedreigingen veel meer omvatten en zich in meerdere delen, die onderling van elkaar afhankelijk zijn, afspelen.

Hart
Möller denkt dat het probleem zich vooral bevindt in het hart van de mensen en zij moeten zij zelf meer doen voor een betere wereld. Op die manier kunnen zij ook de bevolking in bijvoorbeeld China, Rusland en India overhalen dat te doen.

U kunt Emil Möller inhuren als spreker en horen over zijn ervaringen van de laatste zeven jaar. Hij weet als geen ander wat wel en wat niet kan in de strijd voor een betere, duurzame wereld.

Wilt u Emil Möller inhuren als spreker? Neem voor meer informatie en boekingen vrijblijvend contact met ons op.

 

Emil Möller spreekt graag over:

Emil Möller boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Emil Möller. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21