Wie aan Edwin Rutten denkt, denkt aan Ome Willem. Van het kinderprogramma De Film van Ome Willem werden tussen 1974 en 1990 ruim 200 afleveringen gemaakt. Niet zo gek dus dat Rutten vergroeid is met dit icoon. Toch is Rutten veel meer dan alleen Ome Willem. Rutten zingt jazz, is dagvoorzitter bij congressen en seminars, leidt discussies en houdt lezingen. Daarnaast geeft hij presentaties en workshops. Ook spreekt hij regelmatig voice-overs in.

Podiumdier
Dat Rutten zich thuis voelt op het podium is dus duidelijk. Of het nu radio, tv, cabaret, een presentatie of een concert is, hij kan het allemaal. Zelf zegt Rutten dat hij over het talent beschikt om zich snel en goed in een materie in kan lezen. En wat hij ook doet, alles start vanuit zijn kernen. Levenslust, humor, relativeren, spelen en muziek. Dat is waar het volgens Rutten om draait.

Presenteren
Rutten is een man van de inhoud. Hij houdt van diepgang, afgewisseld met de nodige ontspanning. Hij begint de dag vaak met een verwijzing naar zijn tijd als Ome Willem. Maar al snel gaat hij de diepte in. Daarnaast houdt Rutten van een interactieve activiteiten. Ook bereidt hij zich altijd tot in de puntjes voor, zodat hij toe kan werken naar een bepaald doel. En dan spreekt hij ook nog eens vloeiend Engels en Duits.

Edwin Rutten is in te zetten voor diverse doeleinden. Wanneer u meer informatie wilt over het inhuren van deze talentvolle man, kunt u contact opnemen met één van onze accountmanagers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, zijn beschikbaarheid en de bijbehorende kosten.

Edwin Rutten spreekt graag over:

Edwin Rutten boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Edwin Rutten. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21