Met een gezonde dosis humor en gedrevenheid gaat sportinstructeur Duco Bauwens elke dag in het televisieprogramma Nederland in Beweging jong en oud voor in oefeningen die de conditie en gezondheid kunnen verbeteren. Als sporttrendwatcher volgt hij de nieuwste trends in binnen- en buitenland op de voet. Hij is te boeken als spreker.

Sport als rode draad
Sport is de rode draad in het leven van Duco Bauwens. In zijn jonge jaren beoefent hij zelfverdedigingsporten; later volgt hij een opleiding tot sportinstructeur en legt hij zich toe op aerobics en fitness. Sinds 2007 presenteert hij bij Omroep MAX met Olga Commandeur het programma Nederland in Beweging! Verder is hij onder andere als personal coach betrokken bij RTL Consult, een medisch programma op RTL 4. Bauwens is ook regelmatig bij andere tv-programma’s te zien als expert, coach of trendwatcher. In 2009 debuteert hij als schrijver met het boek Niet moeten maar willen. In november 2010 verschijnt zijn tweede publicatie: De FitFormule: fit & slank in 90 dagen.

Bewegen met plezier
Samen met zijn collega Olga Commandeur treedt Duco Bauwens in 2008 en 2009 op als ambassadeur van de overheidscampagne ´30 minuten bewegen met plezier´, die is gericht op sporten en bewegen door 55-plussers. Bauwens is eigenaar van fitness-studio Fit Center Nieuw-Vennep, waar hij persoonlijke trainingen en groepslessen geeft. In 2011 start hij gezamenlijk met Diplan International een online voedingsadviesprogramma.

‘Fitnessgoeroe’ Duco Bauwens is te boeken als motiverend spreker. Wie de voorkeur geeft aan een iets energieker programma, kan hem inhuren voor een work-out, in tijdsduur variërend van vijftien minuten tot anderhalf uur.

Duco Bauwens spreekt graag over:

Duco Bauwens boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Duco Bauwens. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21