Theaterman, tv-persoonlijkheid, acteur en presentator Dirk Zeelenberg weet met zijn uitstraling en sprekerskwaliteiten mensen te boeien en te amuseren. Dat is waarom bedrijven en organisaties hem veelvuldig inhuren als spreker, presentator, dagvoorzitter of gespreksleider. Zeelenberg brengt een schat aan ervaring en professionaliteit en een gezonde dosis humor mee.

Acteur met zakelijke inslag

Veel mensen kennen Zeelenberg als ‘Stoute Wouter’, de hoofdpersoon in een reclamecampagne van opleidingsinstituut LOI. Ook is zijn stem te horen in tal van reclamespotjes. Zeelenberg is een acteur met zakelijke inslag, wat ook blijkt uit de diverse productiemaatschappijen die hij initieerde. Zijn visie op ondernemen en leiderschap maakt dat bedrijven hem graag inhuren als spreker of dagvoorzitter.

Bekende regisseurs besluiten tot het inhuren van Zeelenberg voor zowel serieuze als komische producties. Hij speelt in succesfilms als Zwartboek en Simon, vervult gastrollen in Baantjer, Grijpstra & de Gier en In de Vlaamsche Pot, en excelleert in één van de hoofdrollen in de populaire serie Divorce, bedacht en geproduceerd door Linda de Mol en uitgezonden door RTL4.

Dirk Zeelenberg inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter

Dirk zet zijn talenten als spreker en entertainer bovendien in een heel andere rol in. Hij is beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand. Trouwlustigen kunnen hem inhuren om zich officieel in de echt te laten verbinden. Dat gaat gepaard met een professionele en persoonlijke voordracht, waarin ernst en scherts elkaar afwisselen. Als spreker en trouwambtenaar is Zegers zo populair dat hij het hele land afreist en zelfs op Ibiza aan BN’ers het ja-woord weet te ontfutselen.

Zeelenberg is een ondernemende en charismatische persoonlijkheid. Hij had zijn eigen evenementenbureau, runde drie Amsterdamse clubs en heeft een productiehuis dat zich richt op tv, internet en evenementen. Daarnaast maakt hij serieus werk van zijn optredens als spreker, presentator en dagvoorzitter tijdens uiteenlopende congressen, seminars en events. Als spreker is hij te boeken voor lezingen over maatschappelijke thema’s, lifestyle, ondernemerschap en leidinggeven.

Contact opnemen met Dirk Zeelenberg

Ook u kunt Dirk Zeelenberg inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter. Neem gerust contact op met Qualitiy Bookings voor meer informatie of om deze inspirerende spreker direct te boeken. Wij zijn u graag en goed van dienst bij het boeken van de juiste spreker, presentator of dagvoorzitter voor uw congres, seminar, event of personeelsbijeenkomst.

Biografie © Quality Bookings – Almere

 

Dirk Zeelenberg spreekt graag over:

Dirk Zeelenberg boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Dirk Zeelenberg. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21