Hij won De Pelgrimscode en was een van de sterren die bij SBS 6 sprongen op zaterdag. Maar fotomodel en acteur Dirk Taat heeft nog meer in zijn mars en is te boeken als presentator.

Onderweg naar morgen
Via topmodel Frederique van der Wal belandt Dirk Taat in de modellenwereld. Hij wordt gevraagd voor fotosessies van onder meer Veronica Magazine, Tommy Hilfiger en Björn Borg, en schittert in televisiecommercials van Verkade en Veronica. Ook in een videoclip van Gerard Joling is Taat prominent aanwezig. Vervolgens speelt hij de rol van Alex Luzack in de BNN-soap Onderweg naar Morgen en is hij tevens te zien in series als S1ngle en De co-assistent. Verder is Taat te bewonderen in programma’s als Gillend naar huis en Life & Cooking. Hij doet mee aan de televisieshows Wipeout, Let’s dance en Sterren springen op zaterdag, en in 2010 wint hij het EO-programma De Pelgrimscode.

Dirk Taat is te boeken als presentator.

Dirk Taat spreekt graag over:

Dirk Taat boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Dirk Taat. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21