20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Dieuwertje Blok

Dieuwertje Blok als spreker boeken

Welkom op de pagina van Dieuwertje Blok, een ervaren spreker die een unieke flair toevoegt aan elk evenement. Bekend om haar charismatische aanwezigheid en veelzijdige carrière, is Dieuwertje de ideale keuze voor wie op zoek is naar een inspirerende, boeiende spreker. Van het presenteren van het iconische Sinterklaasjournaal tot haar rol als radiomaakster en dagvoorzitter, haar expertise en aanstekelijke energie maken elk evenement memorabel. Lees verder om te ontdekken wat Dieuwertje te bieden heeft.

Dieuwertje Blok

Presentatrice en dagvoorzitter

Over media en communicatie

Dieuwertje Blok is een autoriteit op het gebied van media en communicatie. Met een rijke carrière die zich uitstrekt over televisie, radio en evenementen, biedt ze unieke inzichten in de wereld van mediaproductie en presentatie. Haar lezingen bieden een kijkje achter de schermen van de Nederlandse media-industrie, benadrukken de kracht van effectieve communicatie en onthullen hoe verhalen ons kunnen verbinden en beïnvloeden. Kies voor Dieuwertje als u uw publiek wilt inspireren met verhalen over media-innovatie, communicatievaardigheden en de magie van storytelling.

Dieuwertje Blok inhuren als dagvoorzitter

Het boeken van Dieuwertje Blok als dagvoorzitter voor uw evenement is een gestroomlijnd en zorgeloos proces, dankzij Quality Bookings. Wij begrijpen dat u een naadloze ervaring verwacht. Daarom maken wij het boeken eenvoudig: neem contact op, bespreek uw wensen en ontvang binnen 24 uur een offerte. Ons all-inclusive tarief en uitgebreide support garanderen een tevredenheidsniveau dat weerspiegeld wordt in onze gemiddelde beoordeling van 9,0. Met onze ervaring en toewijding, zorgen we ervoor dat het boeken van Dieuwertje een gemakkelijke en plezierige stap is in het organiseren van uw evenement.

Biografie van Dieuwertje Blok

Dieuwertje Blok, een tijdloze figuur in de Nederlandse media, heeft een carrière opgebouwd die jong en oud aanspreekt. Velen kennen haar als het gezicht van het Sinterklaasjournaal, een programma dat door generaties Nederlanders is omarmd. Haar carrière begon echter veel eerder, als omroepster bij de KRO, waar ze haar talent voor het presenteren en verbinden van inhoud en publiek liet zien.

Na haar tijd bij de KRO, vertakte Dieuwertje’s carrière zich verder. Ze werkte voor de VARA en RTL, waar ze haar vaardigheden inzette om kunstprogramma’s, talkshows en informatieve magazines te presenteren. Bij de KRO keerde ze terug naar de schijnwerpers met het dagelijkse ochtendprogramma Ontbijt TV en het programma Er is Meer Tussen Hemel en Aarde. Haar veelzijdigheid bleef niet onopgemerkt, en al snel werd ze een bekend gezicht en stem op de Nederlandse televisie en radio.

In 2001 begon een nieuw hoofdstuk in Dieuwertje’s carrière met het Sinterklaasjournaal. Haar warme, uitnodigende stijl maakte haar snel geliefd bij het Nederlandse publiek. Ze werd niet alleen het gezicht van het Sinterklaasjournaal, maar presenteerde ook de jaarlijkse landelijke intocht van Sint-Nicolaas. Haar rol overstijgt de televisie; ze is ook actief in de radio, zoals blijkt uit haar werk bij Omroep West en als vervanger in de TROS Nieuwsshow op Radio 1.

Naast haar televisie- en radiowerk is Dieuwertje een veelgevraagd dagvoorzitter en presentator bij bedrijfsevenementen en congressen. Haar ervaring strekt zich uit tot het inspreken van luisterboeken en bedrijfsvideo’s, waar haar stem en stijl extra dimensie en diepte geven aan de inhoud.

De invloed van Dieuwertje in de Nederlandse media kan niet worden onderschat. Haar vermogen om te verbinden met een divers publiek, haar deskundigheid in media en communicatie, en haar charisma maken haar tot een ideale spreker voor een breed scala aan evenementen. Met Dieuwertje Blok haalt u niet alleen een ervaren mediapersoonlijkheid in huis, maar ook een inspirator die elk evenement kan verrijken met haar inzichten, ervaringen en persoonlijkheid.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Dieuwertje Blok
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Dieuwertje Blok

Meer informatie & boekingen

Dieuwertje Blok inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Dieuwertje Blok
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers