Dieuwertje Blok

De jaren lijken maar geen vat te krijgen op televisie- en radiomaakster Dieuwertje Blok. Jong en oud kent haar tegenwoordig vooral als presentator van het populaire Sinterklaasjournaal en de landelijke intocht van Sint-Nicolaas. Oudere jongeren zullen misschien nog weten dat zij haar carrière ooit begon als jeugdige omroepster bij de KRO. Dieuwertje Blok is te boeken als dagvoorzitter.

Sinterklaasjournaal
In 1980 gaat de jonge fotoredactrice Dieuwertje Blok aan de slag als omroepster bij de KRO. Later werkt zij een aantal jaren voor de VARA en RTL, waar ze kunstprogramma’s, talkshows en informatieve magazines maakt. Vervolgens is Dieuwertje weer jarenlang een vertrouwd gezicht bij de KRO, waarbij ze onder meer het populaire dagelijkse ochtendprogramma Ontbijt TV presenteert. Ook is Dieuwertje te zien in Er is Meer Tussen Hemel en Aarde. Voor de radio is zij te horen in programma’s als Goal en De Nacht klinkt anders. Sinds 2001 presenteert Dieuwertje het veelbekeken Sinterklaasjournaal en de jaarlijkse landelijke intocht van Sint-Nicolaas bij de publieke omroep. Van 2008 tot 2011 presenteert zij drie dagen per week het radioprogramma De Ochtendshow bij de Zuid-Hollandse regionale zender Omroep West. Verder is Dieuwertje Blok de vaste vervanger van Mieke van der Weij in de TROS Nieuwsshow op Radio 1.

Dieuwertje Blok verleent graag haar medewerking aan luisterboeken en bedrijfsvideo’s. Zij is een veelgevraagd dagvoorzitter, discussieleider en presentator bij bedrijfsevenementen en congressen voor overheidsorganisaties.

Dieuwertje Blok spreekt graag over:

Dieuwertje Blok boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Dieuwertje Blok. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21