Dick Trubbendorffer

Dick Trubbendorffer is een expert op het gebied van verslavingszorg. Hij  introduceerde de, in de Verenigde Staten succesvolle, Twaalfstappen Methode in Nederland. U kunt Dick Trubbendorffer inhuren als een bevlogen spreker. Als hij over verslavingen praat weet hij waar hij het over heeft, want hij was zelf jarenlang verslaafd aan alcohol, drugs en seks.

Drugs
Al op de middelbare school kwam Trubbendorffer in contact met drugs en ondanks dat hij uitgroeide tot een succesvol ondernemer, raakte hij ernstig verslaafd aan zowel drugs en drank als seks.

Uit onvrede over de in Nederland bestaande verslavingszorg, vertrok hij in 1994 naar de Verenigde Staten. Hij wist af te kicken en vervolgens besloot hij de in Nederland genegeerde Twaalfstappen Methode te introduceren.

Trubbendorffer groeide uit tot een gerenommeerd verslavingsdeskundige en heeft inmiddels meerdere verslavingszorginstellingen. Naast de Twaalfstappen Methode heeft hij nog andere van beproefde methodieken toegepast. Mede door het ontbreken van wachtlijsten en een hoog succespercentage werd hij al binnen een jaar door de overheid erkent. Inmiddels behandelt Trubbendorffer zo’n 500 mensen per jaar.

Bevlogen
Als spreker is Trubbendorffer uiterst bevlogen en met zijn aangrijpende verhaal weet hij mensen vanaf het begin te boeien. Hij biedt een ander perspectief op de problematiek, maar ook op de maatschappij.

Wilt u Dick Trubbendorffer boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

 

Dick Trubbendorffer spreekt graag over:

Dick Trubbendorffer boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Dick Trubbendorffer. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21