20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Dennis Weening

Dennis Weening als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende, dynamische gastspreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Overweeg dan Dennis Weening voor jouw volgende evenement. Dennis is een veelzijdige persoonlijkheid, bekend van televisie en radio. Met zijn unieke stijl en aanpak weet hij elk publiek te boeien en te inspireren. In deze pagina vind je alle informatie over het boeken van Dennis Weening als gastspreker, zijn expertisegebieden, en hoe hij als dagvoorzitter jouw evenement kan verrijken.

Dennis Weening

Presentator

Dennis Weening als dagvoorzitter boeken

Als ervaren dagvoorzitter brengt Dennis Weening meer dan alleen zijn bekende gezicht naar jouw congres of seminar. Zijn ervaring in de media-industrie stelt hem in staat om gesprekken te leiden met zowel flair als diepgang. Dennis is niet alleen een entertainer, maar ook een scherpe denker die in staat is complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend te presenteren. Hij weet een ontspannen sfeer te creëren waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Over media en entertainment

In de wereld van media en entertainment is Dennis Weening een naam die eruit springt. Als spreker kan hij diepgaand ingaan op diverse aspecten van deze dynamische branche. Van de evolutie van televisie en radio tot de impact van sociale media op entertainment; Dennis heeft een schat aan kennis en ervaring om te delen. Hij kan spreken over onderwerpen als de toekomst van media, de invloed van technologie op entertainment, en de kunst van het verhaal vertellen. Deze onderwerpen zijn niet alleen relevant voor professionals in de branche, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in de impact van media op onze samenleving.

Dennis Weening inhuren voor een lezing

Het boeken van Dennis Weening voor een lezing is een eenvoudige en transparante procedure. Bij Quality Bookings streven we ernaar om het proces zo soepel en helder mogelijk te maken. Van het eerste contact tot de afronding van de boeking, ons team staat voor je klaar met uitgebreide support en een tevredenheidsgarantie. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en laat ons weten wat je specifieke wensen zijn. We reageren binnen 24 uur en bieden all-inclusive tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Biografie van Dennis Weening

Dennis Weening, geboren op 21 juni 1977 in Den Haag, is een bekende Nederlandse televisie- en radiopresentator. Zijn carrière begon bij de lokale radio in Den Haag, waar zijn talent voor het eerst opviel. Zijn doorbraak kwam toen hij in 2005 het populaire programma “Crazy 88” presenteerde op BNN. Dit was slechts het begin van een reeks succesvolle projecten.

Dennis werd al snel een bekend gezicht op de Nederlandse televisie. Hij presenteerde diverse programma’s, waaronder “Expeditie Robinson”, waar zijn unieke stijl van presenteren en zijn vermogen om authentieke relaties met de deelnemers op te bouwen, goed tot zijn recht kwamen. Zijn benadering in “Expeditie Robinson” werd gekenmerkt door empathie, humor en een diepgaand begrip van de menselijke natuur, waardoor hij niet alleen een presentator was, maar ook een vertrouwenspersoon voor de deelnemers.

Naast zijn televisiewerk is Dennis ook actief geweest op de radio. Hij heeft een rijke ervaring in het hosten van verschillende radioprogramma’s, waarbij hij zijn veelzijdigheid en aanpassingsvermogen heeft getoond. Zijn radiowerk heeft hem geholpen om een nog breder publiek te bereiken en zijn vaardigheden in live-presentatie te verfijnen.

Dennis’ expertise strekt zich uit over verschillende media. Hij heeft een diep begrip van zowel de traditionele als de nieuwe media en is in staat om te spreken over de veranderingen en uitdagingen in de mediawereld. Zijn inzichten zijn waardevol voor zowel professionals in de branche als voor een breder publiek dat geïnteresseerd is in de impact van media op ons dagelijks leven.

Zijn persoonlijke leven is net zo dynamisch als zijn carrière. Dennis is een familieman, getrouwd en vader van twee kinderen. Zijn persoonlijke ervaringen en levenslessen brengen een extra dimensie in zijn presentaties, waardoor hij op een authentieke manier contact kan maken met zijn publiek.

Als spreker brengt Dennis Weening een unieke combinatie van professionaliteit, charisma en diepgaande kennis naar jouw evenement. Zijn vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke manier te presenteren, gecombineerd met zijn ervaring in het leiden van dynamische discussies, maakt hem tot de ideale keuze voor elke gelegenheid.

Bij Quality Bookings ben je verzekerd van een soepel en professioneel boekingsproces. Met meer dan 20 jaar expertise in de branche, bieden we all-inclusive tarieven en een tevredenheidsgarantie. Dennis Weening is niet alleen een uitstekende keuze voor jouw evenement, maar met ons uitgebreide support en snelle service, zorgen we ervoor dat het hele proces van boeken tot uitvoering naadloos verloopt. Boek Dennis Weening nu en laat je evenement schitteren met een van Nederlands meest boeiende sprekers.

Te boeken als
Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Dennis Weening

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Dennis Weening inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Dennis Weening
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers