Muzikant en tv-persoonlijkheid Dennis Weening (1977) houdt van spraakmakende en grensverleggende programma’s. In 2008 was hij de mol in Wie is de Mol? En in 2014 maakte hij zich als initiatiefnemer sterk voor Project P: Stop het Pesten. Zijn veelzijdigheid maakt dat organisaties hem graag inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter.

Gepassioneerd musicus, ervaren presentator

Dennis begint bij de regionale televisie: TV West in Den Haag. Aanvankelijk zit hij op de reclameafdeling. Hij valt op bij de programmamakers die al snel zijn talenten als presentator zien. Gezien zijn passie voor muziek, laat Dennis zich met plezier als presentator inhuren voor het jongerenprogramma Westpop. De Haagse popscene loopt met hem weg.

Van TV West maakt Weening een belangrijke carrièrestap naar de landelijke tv. De eerste zender die hem in 2002 weet te boeken, is Veronica. In 2003 zet de muzikant en ondernemer zijn eigen productiebedrijf op: Stennis Producties in Den Haag. Hij maakt regionale muziekprogramma’s en is te boeken als gastheer en presentator tijdens muziekfestivals.

Dennis Weening inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter

Met grote regelmaat is Dennis te zien op de landelijke tv-zenders. RTL weet hem te boeken als presentator van Wipeout en Rude Tupe. Hij is te zien in de VIP-editie van Expeditie Robinson, is vaak te gast bij RTL Boulevard en is het gezicht van programma’s als Bizarre Eters en Bizarre Slapers. In deze programma’s komen zijn talenten als spreker goed tot hun recht.

Dennis is niet alleen een getalenteerd spreker, hij is tevens gitarist en zanger. Hij is lid van de garagerockband Spider Rico die stopte in 2007, maar in 2013 genoeg inspiratie vond om de draad weer op te pakken. Naast zijn activiteiten als rocker, presentator en spreker, weet Weening uiteenlopende programma’s als gespreksleider en dagvoorzitter van een muzikaal geëngageerd en muzikaal stempel te voorzien.

Contact opnemen met Dennis Weening

Meer weten over de mogelijkheden van deze veelzijdige spreker en presentator? Neem contact op met Qualitiy Bookings voor meer informatie. Wij zijn u graag en goed van dienst bij het inhuren en boeken van de juiste spreker, presentator of dagvoorzitter voor uw congres, seminar, event of personeelsbijeenkomst.

 

Dennis Weening spreekt graag over:

Dennis Weening boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Dennis Weening. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21