20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Dennis Storm - Minimalisme

Dennis Storm als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een inspirerende en charismatische gastspreker, dan is Dennis Storm de perfecte keuze. Met zijn uitgebreide ervaring in de mediawereld en zijn unieke kijk op reizen, duurzaamheid en bewust leven, weet Dennis zijn publiek te boeien en te inspireren. Zijn presentaties zijn niet alleen informatief, maar ook vermakelijk en visueel aantrekkelijk. Dennis Storm is dé spreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt en je gasten met nieuwe inzichten en inspiratie naar huis laat gaan.

Dennis Storm

Minimalisme

Dennis Storm als dagvoorzitter boeken

Dennis Storm is een ervaren dagvoorzitter die excelleert in het leiden van evenementen en discussies. Zijn kalme en professionele uitstraling, gecombineerd met zijn scherpe geest en het vermogen om diepgaande vragen te stellen, maakt hem een uitstekende keuze voor elke bijeenkomst. Hij is in staat om thema’s als duurzaamheid, innovatie en levensstijl op een toegankelijke manier te presenteren, wat hem een ideale dagvoorzitter maakt voor diverse evenementen.

Over duurzaamheid en minimalisme

Duurzaamheid en bewust leven zijn onderwerpen die steeds belangrijker worden in onze samenleving. Dennis Storm is een expert op dit gebied en deelt graag zijn kennis en ervaringen over hoe we duurzamer en bewuster kunnen leven. Zijn lezingen bieden inzicht in de impact van onze dagelijkse keuzes op het milieu en hoe we positieve veranderingen kunnen doorvoeren. Dennis bespreekt onderwerpen zoals minimalisme, duurzaam reizen en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Deze lezingen zijn niet alleen informatief, maar bieden ook praktische tips en oplossingen.

Dennis Storm inhuren voor een lezing

Het inhuren van Dennis Storm voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring bij Quality Bookings. Ons team begeleidt je door het hele proces, van de eerste aanvraag tot aan de dag van het evenement. We beginnen met een duidelijk overzicht van wat Dennis kan bieden en hoe dit aansluit bij jouw evenement. Vervolgens bespreken we de details, zoals de datum, locatie en specifieke wensen. Ons All-Inclusive tarief betekent geen verrassingen achteraf en onze snelle offerte-service zorgt voor een efficiënte planning. Met onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie kun je erop vertrouwen dat het evenement soepel verloopt.

+ lees meer

Biografie van Dennis Storm

Dennis Storm is een veelzijdige Nederlandse mediafiguur, bekend van zijn werk als presentator, auteur en spreker. Geboren op 24 juni 1985, groeide hij op met een passie voor reizen en avontuur. Dennis begon zijn carrière in de media als presentator bij BNN, waar hij bekend werd door programma’s zoals ‘3 op Reis’. Zijn unieke stijl en charismatische persoonlijkheid maakten hem al snel een geliefde figuur op de Nederlandse televisie.

Gedurende zijn carrière heeft Dennis zich steeds meer gericht op thema’s als duurzaamheid en bewust leven. Zijn reiservaringen hebben een diepe impact op hem gehad en hebben geleid tot een persoonlijke transformatie. Hij is auteur van meerdere boeken over deze onderwerpen, waarin hij zijn filosofie en levensstijl deelt.

Naast zijn werk in de media is Dennis ook actief als spreker. Hij weet zijn ervaringen op een boeiende manier te delen met zijn publiek, waardoor hij een veelgevraagd spreker is op evenementen die zich richten op duurzaamheid, levensstijl en reizen. Zijn lezingen zijn een mix van persoonlijke anekdotes, praktische tips en diepgaande inzichten, waardoor hij zijn publiek weet te inspireren en motiveren.

Met zijn expertise op het gebied van duurzaamheid en bewust leven, gecombineerd met zijn ervaring als presentator en dagvoorzitter, is Dennis Storm een waardevolle aanwinst voor elk evenement. Zijn vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren, maakt hem een van de meest inspirerende sprekers van dit moment.

In zijn vrije tijd geniet Dennis van reizen, het verkennen van nieuwe culturen en het doorbrengen van tijd met zijn gezin. Zijn passie voor duurzaamheid en bewust leven is niet alleen terug te zien in zijn professionele werk, maar ook in zijn persoonlijke leven. Met zijn positieve benadering en toewijding aan het verspreiden van bewustzijn over belangrijke maatschappelijke kwesties, blijft Dennis Storm een invloedrijke figuur in de Nederlandse en internationale gemeenschap.

Kortom, Dennis Storm is een veelzijdige en inspirerende spreker die elk evenement kan verrijken met zijn kennis, ervaring en charisma. Of je nu op zoek bent naar een boeiende gastspreker, een professionele dagvoorzitter of een expert op het gebied van duurzaamheid en bewust leven, Dennis Storm is de ideale keuze. Met zijn uitgebreide ervaring en passie voor zijn vakgebied zal hij ongetwijfeld een onvergetelijke indruk achterlaten op jouw evenement.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Dennis Storm
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Meer informatie & boekingen

Dennis Storm inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Dennis Storm
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers