Info & boekingen
Spreker Deborah Nas - De mens in een technologisch veranderende wereld Copyright foto: William Rutten
Exclusief bij
Quality Bookings

Deborah Nas De mens in een technologisch veranderende wereld

Deborah Nas als spreker boeken

Technologie heeft onze maatschappij de afgelopen decennia sterk veranderd. Sinds de komst van digitale technologieën gaan de ontwikkelingen steeds sneller en is de invloed van technologie op ons leven en de wereld om ons steeds groter. Als je niet digitaal vaardig bent, dan is deelname aan de (digitale) samenleving en het uitoefenen van beroepen in de (nabije) toekomst een grote uitdaging. Een kleine groep mensen omarmt nieuwe technologische ontwikkelingen direct terwijl het merendeel van de mensen aanvankelijk minder enthousiast is. Zij nemen een afwachtende houding aan, of ervaren zelfs weerstand tegen de veranderingen die technologische innovaties teweeg kunnen brengen. Het is voor iedereen die met innovatie te maken heeft van groot belang om te begrijpen hoe wij ons tot technologie verhouden en waar onze vaak kritische houding ten opzichte van technologie vandaan komt!

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
 • Snel contact met Deborah Nas
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Deborah Nas

“Onze kritische houding ten opzichte van technologische innovaties komt vaak voort uit ervaringen in ons verleden en de context waarin we opgroeiden. Ik laat mensen ervaren dat verandering van referentiekader leidt tot een nieuw perspectief.” – Deborah Nas

Aan de hand van herkenbare anekdotes en verrassende gedachtenexperimenten neemt Deborah het publiek mee in de psychologie achter het wel of niet omarmen van nieuwe technologische innovaties. Ze geeft verhelderende inzichten in de rol die ons verleden speelt in onze mening over nieuwe technologie, en hoe het technologische tijdperk waarin we opgroeiden een rol speelt in onze mening over de toekomst.

Deborah Nas als spreker boeken

Deborah is innovatie-expert, technologie trendwatcher, auteur, professor én een van de meest succesvolle sprekers in Nederland op het gebied van technologie en innovatie. Ze acteert op het snijvlak van psychologie, technologie en business en geeft uw publiek verhelderende inzichten in een wereld waarin technologische vernieuwing de wereld op zijn kop zet. Lees hier meer over het profiel van Deborah en de verschillende soorten presentaties die zij geeft.

De presentaties van Deborah Nas bieden een verfrissend perspectief op innovatie, technologie en de impact op onze maatschappij. Haar originele invalshoeken en nieuwe inzichten bieden kansen voor bedrijven en organisaties die een (digitale) transformatie doorlopen of zich willen voorbereiden op de toekomst. Op basis van het thema van uw event maakt Deborah een presentatie op maat die uw publiek aan het denken zet en inspireert.

Meer informatie & boekingen

Deborah Nas inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Deborah Nas
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers