David Lemereis is freelance journalist, internet en tv persoonlijkheid en spreker met passie voor wetenschap en technologie. Als journalist is David elke dag in de weer met technologie en wetenschap. Hij geeft de lezing The future is now, waar hij ingaat op technologische en wetenschappelijke vooruitgang die als de toekomst wordt beschouwd maar die eigenlijk al hedendaags is.

David ziet zichzelf niet als futuroloog maar als ScienceFact-watcher. David volgt de nieuwste technologische en wetenschappelijke trends en schrijft, blogt en spreekt er over. De wetenschap is langer niet meer voor onderzoek maar om een wereld te creeeren naar onze hand.  Zo spreekt David op een documentaire achtige style in zijn lezing “the future is now” over de snelle vooruitgang van technologie en de dag van morgen. Hij spreekt over de impact en de toekomst van technologie en hoe dit ons beinvloedt. David is thuis in elk onderwerp gerelateerd aan technologie en wetenschap. Zo vertelt hij over genetische technologie, biohacken, 4d-printen of nanotechnologie, en vele andere onderwerpen.

Ongeacht het onderwerp van de lezing, David inspireert en informeert het publiek over de laatste trends in de technologie en wetenschap. Hij waarschuwt zijn publiek voor het rapende tempo waarin technologie ons leven drastisch zal veranderen. En doet dit op een heldere en gepassioneerde manier.

Daarnaast is David regelmatig te vinden op tv, radio, internet of op evenementen waar hij als expert uitgenodigd wordt om te spreken. Zo was hij een van de presentatoren van het VPRO programma “in de ban van het ding”. Komt hij regelmatig in nieuwsprogramma’s en op de radio.

Daarnaast is hij elke week online te zien in een RTL Z videocolumn over gadgets in de Bright TV uitpakparty en aanwezig als spreker op het gelijknamige event.

Naast tv en internet, schrijft David als journalist voor verschillende tijdschriften, kranten en bedrijfsmedia. David is de expert op technologie en wetenschap en levert een inspirerende ervaring voor zijn publiek in woord, schrift of bewegende beelden.

Onderwerpen
Technologie en wetenschap
Technische en wetenschappelijke trends
The future is now

Wilt u David Lemereis boeken als dagvoorzitter, gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

David Lemereis spreekt graag over:

David Lemereis boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van David Lemereis. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21