20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Danielle Braun - Bekijk jouw organisatie als Tribe

Danielle Braun als spreker boeken

Dr. Danielle Braun is corporate antropoloog. Spreker. Directeur van de Academie voor Organisatiecultuur. Auteur van de Corporate Tribe, Building Tribes en Da’s gek. Stond 25 jaar met haar voeten in de corporate klei als manager / bestuurder. Danielle reist de wereld rond op zoek naar manieren om tribes te bouwen en leiders sterk te maken. Maakt organisaties graag klaar voor verandering. Expert op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap. Sparringpartner voor boards. Haar motto: “aandacht is het nieuwe goud”.

Danielle Braun

Bekijk jouw organisatie als Tribe

Bekijk jouw organisatie als Tribe

Dr. Danielle Braun is niet zomaar een corporate antropoloog; ze is een visionair op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap. Met meer dan 25 jaar ervaring als manager en bestuurder, weet Danielle als geen ander hoe organisaties van binnenuit functioneren. Haar unieke aanpak is gebaseerd op haar uitgebreide studie naar tribale culturen en hun complexe systemen. Deze combinatie maakt Danielle tot een veelgevraagde spreker en expert, en de perfecte keuze om in te huren voor uw volgende evenement.

Danielle Braun

Danielle is momenteel directeur van de Academie voor Organisatiecultuur en auteur van meerdere boeken zoals ‘De Corporate Tribe’, ‘Building Tribes’, en ‘Patronen’. In de huidige tijden van verandering heeft Danielle haar focus gericht op het adviseren van CEO’s en bestuurders. Ze is een erkend sparringpartner en wordt regelmatig ingeschakeld om disfunctionerende managementteams weer op de rails te krijgen. Ze combineert haar strategische managementervaring moeiteloos met haar adviesrol, en dit maakt haar tot een unieke expert in haar vakgebied.

Als je overweegt om Danielle Braun te boeken als spreker, bedenk dan dat zij niet alleen een spreker is maar ook een ervaren veranderaar. Ze gebruikt haar antropologische lens om Nederland en haar organisatieculturen te bestuderen. Danielle is een bekende publicist en heeft een vaste column in de Financiële Telegraaf waarin ze schrijft over kantoorproblemen en loopbaanissues. Ze is ook een fervente reiziger, altijd op zoek naar nieuwe inzichten uit verschillende culturen die ze vervolgens vertaalt naar praktische lessen voor bedrijven.

+ lees meer

Building Tribes met Danielle Braun

De lezingen van Danielle zijn altijd interactief, gevuld met prachtige beelden, en gericht op het bieden van praktische tools. Of het nu gaat om een keynote van 45-90 minuten of een Masterclass van een halve of hele dag, de kosten voor de lezing worden afgestemd op de behoeften van de organisatie. Haar grootste kracht is dat ze grote groepen actief aan het werk kan zetten en de dialoog en/of het debat kan faciliteren.

Patronen – herkennen en veranderen met antropologische blik

Danielle heeft de unieke vaardigheid om complexe patronen te herkennen en te veranderen met een antropologische blik. Ze biedt een diepgaand inzicht in de dynamiek van organisatieculturen. Het inhuren van Danielle Braun biedt niet alleen de mogelijkheid om een van Nederland’s topsprekers te horen, maar ook om praktische tools en inzichten te verwerven die direct toepasbaar zijn binnen uw eigen organisatie.

Beschikbaarheid en boeking

Voor informatie over de beschikbaarheid van Danielle Braun en het boeken als spreker kunt u contact opnemen met Quality Bookings. We bieden ook online lezingen aan en passen ons aan aan de zaalgrootte, die kan variëren van 10 tot 5000 personen.

Ontdek vandaag nog de wereld van tribale wijsheid en organisatiecultuur door Danielle Braun in te huren als uw volgende spreker. Uw organisatie zal er ongetwijfeld sterker en meer verenigd uitkomen.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Danielle Braun
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Danielle Braun

Meer informatie & boekingen

Danielle Braun inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Danielle Braun
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers