Cabaretier en pianist Daniël van Veen kan elke bijeenkomst opluisteren en opschudden met ‘Interactief Cabaret op Maat’. Veranderingen en problemen in uw bedrijf verwerkt hij moeiteloos in een hilarisch programma, waarbij hij de zaal nadrukkelijk betrekt.

Theater
Met Dorien Haan vormt Daniël van Veen de directie van de stichting Theater in Huis, die een aantal jaarlijks terugkerende theaterfestivals in Amsterdam organiseert. Daniël is voorts een van de oprichters van BIES, een cabaretclub in Theater Bellevue, waar zowel gevestigde namen als aanstormende talenten in het Nederlandse cabaret nieuw materiaal kunnen testen. In het seizoen 2013-2014 is Daniel in veel grote theaterzalen te zien als muzikaal begeleider van cabaretduo Dames voor na Vieren, met het programma ‘Bruids- en Grafwerk’.

Met een voorstelling die maximaal vijfenveertig minuten duurt, luistert Daniël uw bijeenkomst op door middel van grappige, op uw bedrijf toegesneden scènes. Hij neemt altijd een bij die bijeenkomst passende tegenspeler mee en daagt alle aanwezigen uit om te reageren. Ook voor een vrolijke afsluiting van uw congres of symposium in de vorm van een speciaal voor de gelegenheid geschreven lied draait Daniël zijn hand niet om. Het thema van de bijeenkomst verwerkt hij vaardig in zijn gevatte teksten.

Daniel van Veen spreekt graag over:

Daniel van Veen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Daniel van Veen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21