Danie Bles verzorgt niet alleen de styling van een aantal beroemde Nederlandse vrouwen maar is ook een bekroonde modeonderneemster met haar eigen merk en tijdschrift. Zij is onder meer te boeken als spreker over mode en styling.

Stijlgids en zakenvrouw
Danie Bles krijgt het modevak als het ware met de paplepel ingegoten en is al op jeugdige leeftijd een veelgevraagd styliste. Na een carrière bij het magazine Jackie lanceert zij haar eigen merk, ‘ByDanie’. Onder die merknaam zet zij een succesvolle reeks zogeheten ‘Mix ’n Match Shows’ op, waarin zij het publiek laat kennismaken met ultieme stylingcreaties. Ook verzorgt zij de PR bij lanceringen van A-merken en bij prestigieuze award-shows. Haar website ByDanie en de gelijknamige, gedrukte Styleguide ByDanie, die twee keer per jaar verschijnt, vormen intussen een begrip in mode minnend Nederland. In 2013 brengt Danie haar eigen kleding- en accessoirescollectie op de markt. Haar zakentalent wordt in 2012 bekroond met de Sky Radio Powervrouwen Award voor beste Zakenvrouw.

Danie Bles is tevens actief als personal shopper en geeft styling-adviezen op tal van terreinen. Zij verzorgt ook een column in de bladen Grazia en Kek Mama. Danie geeft regelmatig workshops en is onder meer te boeken voor styling-advies.

 

Danie Bles spreekt graag over:

Danie Bles boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Danie Bles. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21