Curt Fortin heeft vele kwaliteiten. Hij is zanger, danser, acteur, regisseur, en bovendien professioneel taartenbakker! En, ja, hij is ook nog te boeken als presentator.

Muzikaal baasje
De in Aruba geboren Curt Fortin komt als vijfjarige in Den Haag wonen. Op zijn veertiende heeft hij zijn eerste eigen band. Curt beperkt zich niet tot de muziek en gaat in 1999 ook regisseren. Hij maakt de korte film Kleine Man, die door TV West wordt uitgezonden. Ook schrijft Curt twee musicals, waaronder ‘Game Over’, die hij tevens regisseert en waarin hij een rol heeft. In 2001 en 2002 presenteert hij samen met Filemon Peroti het zondagavondprogramma G-time op de Zoetermeerse stadsradio. In 2002 is Curt op televisie te zien in het programma Star Academy en speelt hij gastrollen in de series Onderweg naar Morgen en Bon Bini Beach. In de musical ‘De Zevensprong’ heeft hij de rol van Roberto en in de musical ‘Jungle Boek’ speelt hij Shere Kan.

Jurylid
Vanaf 2005 is Curt Fortin bij BNN vaste presentator van het legendarische muziekprogramma Top of the Pops. Later presenteert hij bij BNN het urban lifestyle-programma URBNN en is hij te bewonderen in de RTL4-serie Voetbalvrouwen. Verder acteert hij in verscheidene jeugdseries en presenteert hij met Felice Dekens Efteling TV: De Schatkamer. In 2008 zit Curt in de jury van het Junior Eurovisie Songfestival.

Curt Fortin is te boeken als presentator.

Curt Fortin spreekt graag over:

Curt Fortin boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Curt Fortin. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21