Actrice, musicalster en televisiemaakster Corine Boon, bekend van onder andere Eigen Huis en Tuin, is te boeken als presentator.

Musicalster en danseres
Gedurende haar middelbare schooltijd wordt al duidelijk dat Corine Boon graag op het podium staat en speelt zij in enkele musicals. Vervolgens specialiseert zij zich op de dansacademie te Rotterdam in jazzdance, tapdance en moderne dans. In 1986 studeert Corine af als docent in deze drie disciplines. Na haar studie doet zij auditie voor de musical Cats en krijgt hierin de rol van Bomballerien, de stoeipoes. Twee seizoenen lang schittert Corine in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam naast collega´s als Pia Douwes, Stanley Burleson en Ruth Jacott. Musicals liggen haar goed en de jaren daarna staat ze al dansend, zingend en acterend op de planken in verschillende rollen en producties. Daarbij vervult zij ook regelmatig de functie van assistent-choreograaf of dance captain.

Soapster
De televisie trekt Corine Boon ook aan en zij speelt gastrollen in Goede Tijden, Slechte Tijden, Onderweg naar morgen en De winkel. Maar haar doorbraak komt in 1997 met de Nederlandse soapserie Goudkust bij SBS 6. Hierin schittert zij drie jaar lang als het sympathieke personage Emma Verkuyl.

Eigen Huis en Tuin
Het eerste televisieprogramma waarvan Corine Boon de presentatie voor haar rekening neemt is Thuis op Internet bij RTL 4. Vervolgens is zij naast Viola Holt en Leonie Sazias te zien in het middagprogramma Spott. In 2001 staat Corine aan de wieg van het succesvolle programma Campinglife, waarin ze samen met Sander Janson door Europa trekt om diverse prachtige campings te bezoeken. Van 2004 tot  2008 presenteert Corine Eigen Huis en Tuin, en van 2006 tot 2009 is ze te zien in Gewoon Mooier. Later presenteert Corine programma’s als Game Ville, Spoor van Leven, Moeders van nu en Droom van een Tweede Huis.

Sinds 2004 is Corine Boon tevens actief als dagvoorzitter of gespreksleider tijdens bedrijfsevenementen.

Corine Boon spreekt graag over:

Corine Boon boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Corine Boon. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21