Judotrainer Cor van der Geest was zelf een verdienstelijk judoka maar is toch vooral bekend geworden als coach van sportmensen als Jenny Gal, Guillaume Elmont, Claudia Zwiers en niet te vergeten zijn zoon Dennis van der Geest.

Gedreven
Cor van der Geest is een uiterst gedreven coach en die gedrevenheid heeft wel eens voor aanvaringen met officials en collega’s gezorgd. Er is echter ook altijd veel waardering voor zijn verdiensten geweest. Zo is Van der Geest twee keer door de Europese Judo Unie uitgeroepen tot mannencoach van het jaar. Van 2009 tot 2012 was hij technisch directeur van de Judo Bond Nederland. Daarnaast heeft Van der Geest twee sportscholen opgezet en geeft hij judoles.

Ondernemen is topsport
Aan de motiverende rol van Cor van der Geest zijn acht Europese kampioenen en tal van medailles te danken. In zijn lezingen spreekt hij over leiderschap, het opzetten van sportprojecten en over de manier waarop die ervaringen te gebruiken zijn in het bedrijfsleven. Van der Geest is een sympathieke en inspirerende spreker, die de hoedanigheden van ondernemer en topcoach uitstekend weet te combineren. Hij vertelt met smaak over zijn passie, en maakt daarbij gebruik van vele anekdotes uit zijn lange loopbaan binnen de judosport. Als geen ander kan hij de stelling ‘Ondernemen is topsport’ toelichten.

 

Wilt u Cor van der Geest  boeken als gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Cor van der Geest spreekt graag over:

Cor van der Geest boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Cor van der Geest. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21