Econoom Cor Molenaar is gespecialiseerd in de mogelijkheden van IT binnen de wereld van marketing en sales. Hij heeft tal van boeken op dit gebied geschreven. U kunt Cor Molenaar inhuren als spreker.

Automatisering
Molenaar studeerde Economie en werkte in de jaren zeventig in de administratieve automatisering. In de jaren tachtig was hij vervolgens werkzaam als manager bij RAET computerservices. Zodoende kwam hij in aanraking met de mogelijkheden van automatisering binnen de marketing.

In 1987 begon hij met Ogilvy&Mather Dataconsult een zelfstandig onderdeel van het reclamebureau Ogilvy&Mather en wist gerenommeerde klanten als KLM, Philips, KPN en Unilever aan zich te binden.

Ondertussen had hij ook nog een aantal studies gevolgd en hij behaalde in 1992 zijn masterdiploma organisatiekunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In 1997 promoveerde hij aan de Rijksuniversiteit Groningen op zijn onderzoek Toepassingsmogelijkheden van informatietechnologie in marketing.

In 1999 werd hij vervolgens deeltijd Hoogleraar bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In die hoedanigheid deed hij onderzoek naar de veranderingen die ontstaan door de toepassing van IT in marketing en bij het gedrag van mensen. Ook verzorgde hij lessen in het keuzevak eMarketing. Sinds 2007 doet hij ook onderzoek naar de invloed van internet op het koopgedrag van mensen en bedrijven.

Consultancy
Tevens heeft Molenaar het consultancybureau eXQuo Consultancy opgericht. Hiermee adviseert hij bedrijven en organisaties op het gebied van marketing, automatisering en organisatiestructurering.

Molenaar heeft tevens 21 boeken geschreven over de toepassing van IT binnen de marketing. Sommige van deze boeken zijn vertaald en over de hele wereld verspreid.

Tevens verzorgt Molenaar regelmatig lezingen. Wilt u Cor Molenaar boeken als spreker? Neem voor meer informatie en boekingen contact met ons op.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Cor Molenaar spreekt graag over:

Cor Molenaar boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Cor Molenaar. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21