Voormalig president van DAF Trucks Cor Baan kan gepassioneerd vertellen over crisissituaties, over zijn bewogen carrière en over het herstelproces dat DAF Trucks onder zijn leiding doormaakte.

Geslaagde doorstart

Als Cor Baan in 1999 vertrekt als president van DAF Trucks, laat hij een goedlopend bedrijf achter. Onder zijn leiding was op de puinhopen van het oude DAF het nieuwe DAF Trucks opgebouwd, sinds 1996 onder de vleugels van moederbedrijf Paccar uit de Verenigde Staten. Voormalig accountant Baan bleef op zijn post als directeur na het faillissement van DAF in 1993, omdat hij kennelijk nodig was voor de redding van het bedrijf. Daarmee zorgde hij voor een unicum in het Nederlandse bedrijfsleven. Baan maakte lange werkdagen en mede dankzij zijn nimmer aflatende optimisme slaagde de doorstart van DAF.

Probleemoplosser

Cor Baan, een ondernemer die nooit is weggelopen voor problemen maar ze altijd zoveel mogelijk zelf wilde oplossen, is te boeken als spreker. Hij vertelt boeiend, onderhoudend en vol passie over zijn ervaringen en belevenissen in roerige tijden.

 

Wilt u Cor Baan boeken als gastspreker? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Cor Baan spreekt graag over:

Cor Baan boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Cor Baan. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21