20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Coen Swijnenberg

Coen Swijnenberg als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker die je evenement naar een hoger niveau tilt? Dan is Coen Swijnenberg de perfecte keuze. Met zijn rijke ervaring in de media en als radio-dj, brengt Coen een unieke combinatie van entertainment, diepgang en professionalisme naar jouw podium. Op deze pagina ontdek je waarom Coen niet alleen een begenadigd spreker is, maar ook een ware toevoeging voor elk evenement.

Coen Swijnenberg

Radio DJ

Coen Swijnenberg als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter is Coen Swijnenberg een ware aanwinst. Met zijn jarenlange ervaring in de media weet hij hoe hij een publiek moet boeien en betrekken. Zijn vaardigheden als radio-dj komen hierbij goed van pas; Coen weet als geen ander hoe hij een verhaal moet overbrengen, interactie moet creëren en een dag vloeiend laat verlopen. Hij is de ideale keuze voor congressen en seminars waar energie, professionaliteit en charisma vereist zijn.

Over de kunst van storytelling

Storytelling is een kunst, en Coen Swijnenberg is een meester in dit vak. In zijn lezingen deelt hij zijn inzichten over hoe verhalen kunnen inspireren, motiveren en veranderen. Hij bespreekt de kracht van narratieven in zowel de media als in het persoonlijke en zakelijke leven. Coen geeft praktische tips over hoe je storytelling kunt inzetten om je boodschap effectief over te brengen. Zijn sessies zijn een must voor iedereen die de kunst van het vertellen wil begrijpen en toepassen in zijn of haar professionele leven.

Coen Swijnenberg inhuren voor een lezing

Het boeken van Coen Swijnenberg voor een lezing is eenvoudig en transparant. Bij Quality Bookings profiteer je van all-inclusive tarieven, een snelle offerte binnen 24 uur en uitgebreide support. Ons proces omvat een heldere communicatie over de verwachtingen, het afstemmen van de inhoud op jouw evenement, en het verzorgen van alle praktische zaken. Onze tevredenheidsgarantie zorgt ervoor dat je verzekerd bent van een succesvolle en inspirerende lezing.

Biografie van Coen Swijnenberg

Coen Swijnenberg is een naam die synoniem staat voor succes in de Nederlandse mediawereld. Met een carrière die zich uitstrekt over twee decennia, heeft Coen zich gevestigd als een van de meest prominente radio-dj’s in Nederland. Zijn reis begon bij de lokale radio, waarna hij al snel doorstootte naar nationale zenders. Zijn unieke stijl, die zowel humoristisch als doordacht is, heeft hem een trouwe fanbasis opgeleverd.

In zijn programma’s heeft Coen een reputatie opgebouwd van iemand die niet alleen entertainment biedt, maar ook diepere onderwerpen niet schuwt. Zijn vermogen om op een authentieke en toegankelijke manier met zijn publiek te communiceren, maakt hem een geliefde figuur. Coen’s passie voor muziek en zijn brede kennis van verschillende genres hebben bijgedragen aan zijn succes als radio-dj.

Naast zijn radiowerk heeft Coen zich ook ingezet voor verschillende goede doelen, waarbij hij zijn platform gebruikt om bewustzijn en fondsen te werven. Zijn betrokkenheid bij sociale en maatschappelijke kwesties weerspiegelt zijn diepe toewijding aan het maken van een positieve impact in de wereld.

Als spreker brengt Coen Swijnenberg deze rijke ervaring en passie mee. Zijn lezingen zijn gevuld met anekdotes uit zijn carrière, inzichten in de mediawereld en lessen in storytelling. Of hij nu spreekt over de kracht van media, de kunst van communicatie of het belang van maatschappelijke betrokkenheid, Coen’s presentaties zijn altijd boeiend, informatief en inspirerend.

Bij Quality Bookings begrijpen we dat het vinden van de juiste spreker essentieel is voor het succes van je evenement. Daarom bieden we je een spreker als Coen Swijnenberg aan, wiens ervaring, charisma en expertise je evenement onvergetelijk zullen maken. Met onze 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, snelle offerte, uitgebreide support en tevredenheidsgarantie, ben je verzekerd van de beste service. En met onze gemiddelde beoordeling van 9,0 weet je dat je in goede handen bent. Boek Coen Swijnenberg nu voor een onvergetelijke ervaring!

Te boeken als
Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Coen Swijnenberg

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Coen Swijnenberg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Coen Swijnenberg
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers