Van 1996 tot 2012 is Cilly Dartell een van de anchors van het populaire SBS6-programma Hart van Nederland. Van 2003 tot 2012 presenteert zij ook Shownieuws. Sinds 2013 vormt zij met Frank du Mosch het gezicht van Studio MAX Live. Cilly Dartell is te boeken als presentator en dagvoorzitter.

Veelzijdig
Cilly Dartell begint haar veelzijdige carrière in het theater. Zij speelt onder meer bij Cabaret Nar van Youp van ’t Hek, het Vrouwencabaret van Natascha Emanuels en vervult hoofdrollen in musicals als ‘De dader heeft het gedaan’ van Annie M.G. Schmidt, ‘My Generation’ en ‘Up on the Roof’. Ook is zij jarenlang leadzangeres van een funkband en vragen Willem Wilmink en Harry Bannink haar om de rol van Jans te vertolken op een speciale jubileum-CD  van de bekende strip ´Jan, Jans en de kinderen´. Verder spreekt Cilly tal van commercials, tekenfilms en documentaires in. In 1990 maakt ze de overstap naar de journalistiek, maar in 1992 vervult ze bijvoorbeeld nog een gastrol in de politieserie Bureau Kruislaan van de AVRO. Tot 1996 is Cilly te horen in culturele radioprogramma’s op Radio 1 en Radio 2 en maakt ze televisieprogramma’s voor de AVRO. Van 1996 tot 2012 presenteert Cilly bekende programma’s bij SBS 6. Tevens bedenkt en produceert ze musicalspecials. Sinds 2013 presenteert zij bij de publieke omroep een gevarieerd, actueel middagprogramma.

Betrokken
Naast al haar andere bezigheden wordt Cilly met enige regelmaat ingezet als presentator bij diverse evenementen. Zij leidt bedrijfspresentaties in goede banen en treedt ook op als voorzitter van diverse fora. Kenmerkend voor Cilly Dartell is haar uiterst betrokken wijze van interviewen. Op de van haar bekende manier, stelt zij iedere geïnterviewde binnen de kortste keren op zijn gemak. Mede door de ervaring die zij heeft opgedaan met live-televisie-uitzendingen is deze veelzijdige dame de aangewezen persoon om uw evenement tot een succes te maken.

Cilly Dartell spreekt graag over:

Cilly Dartell boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Cilly Dartell. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21