20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Chazia Mourali

Chazia Mourali als spreker boeken

Overweeg je Chazia Mourali uit te nodigen als gastspreker voor je evenement? Met haar rijke ervaring in journalistiek en media, gekoppeld aan haar dynamische persoonlijkheid, brengt Chazia ieder onderwerp met passie en diepgang. In deze pagina duiken we in haar wereld: van haar journalistieke wortels tot haar vaardigheden als moderator en spreker. Ontdek wat Chazia uniek maakt en hoe ze jouw evenement kan verrijken.

Chazia Mourali

TV presentatrice

Over media en communicatie

Media en communicatie vormen de ruggengraat van onze hedendaagse maatschappij en zijn onmisbaar in bijna elk aspect van het leven. Chazia Mourali is een expert in dit veld en biedt boeiende inzichten en relevante discussiepunten. Haar lezingen kunnen onderwerpen bestrijken zoals de impact van media op de maatschappij, effectieve communicatiestrategieën, en de rol van media in het vormen van publieke opinie. Door haar veelzijdige ervaring in de media-industrie biedt Chazia een unieke blik op deze onderwerpen, waardoor jouw keuze voor haar als spreker een verrijking is voor je evenement.

Chazia Mourali inhuren voor een lezing

Het boeken van Chazia Mourali voor je evenement is een gestroomlijnd proces met Quality Bookings. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, van het eerste contact tot de definitieve boeking. We nemen je zorgen weg en zorgen ervoor dat het boekingsproces soepel en efficiënt verloopt. Met onze all-inclusive tarieven en 24-uurs offerteservice maken we het gemakkelijk om een van Nederlands meest inspirerende sprekers aan je evenement toe te voegen.

Biografie van Chazia Mourali

Chazia Mourali’s indrukwekkende carrière begon na het voltooien van haar studie Franse Taal-en Letterkunde aan de Universiteit Utrecht, waar ze cum laude afstudeerde. Haar passie voor media en communicatie bracht haar naar diverse invloedrijke rollen, waaronder presentator bij RTL, waar ze programma’s zoals ‘De Zwakste Schakel’ en ‘Char’ presenteerde. Haar journalistieke talent kwam ook tot uiting in haar werk als redacteur en verslaggever bij RTL Nieuws, waar ze markante interviews voerde, waaronder een met Yasser Arafat.

Naast haar televisiewerk, heeft Chazia zich ook onderscheiden als een vaardige moderator en columnist. Ze heeft bijgedragen aan belangrijke publicaties zoals de Volkskrant Magazine en Margriet, en heeft zich geprofileerd als een scherpzinnige commentator in het politieke en culturele landschap. Haar veelzijdigheid strekt zich uit tot het theater, waar ze succesvolle toneelstukken schreef en zelfs een prijs won voor haar werk ‘Kahita of de republiek van het verlangen’.

Chazia’s expertise wordt breed erkend, wat blijkt uit haar veelvuldige uitnodigingen als gast in programma’s als ‘De Wereld Draait Door’ en ‘Met het Oog op Morgen’. Haar journalistieke wortels en ervaring als RTL presentatrice stellen haar in staat om elk onderwerp met een diepgaande, maar toegankelijke benadering te presenteren. Ze is een veelgevraagde spreker en moderator voor een divers scala aan opdrachtgevers, waaronder de Wereldbank, diverse ministeries, en nationale culturele instellingen.

Chazia’s persoonlijke leven is even rijk als haar professionele. Ze is getrouwd met neurochirurg Marc Schroder en is moeder van Jasmijn. Haar veelzijdigheid blijkt verder uit haar bijrollen in films zoals ‘Vet Hard’ en het inspreken van de Walt Disney film ‘Bolt’.

De combinatie van haar indrukwekkende professionele ervaring, haar diepe kennis van media en communicatie, en haar vermogen om een boodschap op een boeiende manier over te brengen, maken Chazia Mourali een ideale keuze voor je volgende evenement.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Chazia Mourali
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Meer informatie & boekingen

Chazia Mourali inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Chazia Mourali
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers