Dankzij haar academische achtergrond en jarenlange journalistieke ervaring kan Chazia Mourali elk onderwerp bij de kop pakken. Desgewenst doet zij dat met flair in verscheidene talen. En als iemand die grote entertainmentprogramma’s voor RTL4 heeft gepresenteerd, weet Chazia hoe je van een bijeenkomst een sprankelende show kunt maken. Bedrijven en instellingen die haar inhuren als dagvoorzitter weet zij steeds te enthousiasmeren.

Wereldburger
Chazia Mourali werd geboren in Parijs als dochter van een Nederlandse moeder en een Tunesische vader. Niet lang na haar geboorte verhuist ze met haar ouders naar Nederland. Chazia bezoekt het Gemeentelijk Gymnasium in Hilversum en studeert Frans aan de Universiteit Utrecht. Na het afronden van haar studie werkt ze voor de televisie, aanvankelijk vooral achter de schermen als redacteur.

De zwakste schakel
Bij de Amsterdamse lokale zender AT5 wordt zij nieuwslezeres. Daarna presenteert zij enkele programma’s bij de NCRV, Teleac en de Franse zender TV5 Monde, voordat ze overstapt naar RTL 4. Bij deze zender wordt ze vooral bekend als gestrenge quizmaster in het spelprogramma De zwakste schakel. Daarnaast presenteert Chazia televisieprogramma’s als de Achmea Kennisquiz, In je recht en De kat in de zak, en tevens radioprogramma’s. Verder is zij actief als schrijfster en columniste.

Chazia Mourali stelt zich telkens ten doel het publiek te verrassen, te onderhouden en de aandacht tot de laatste seconde vast te houden. Intussen dringt zij tot de kern van de zaak door. Chazia vindt het ook heerlijk om een vrolijke prijsuitreiking, grappige bedrijfsquiz of sprankelende motivatiebijeenkomst te presenteren en haalt daarvoor met groot genoegen haar mooiste jurk of mantelpak uit de kast.

Chazia Mourali spreekt graag over:

Chazia Mourali boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Chazia Mourali. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21