Info & boekingen
Spreker Charlotte Labee - De coronacrisis Copyright foto: Raoul Hollants

Charlotte Labee De coronacrisis

Charlotte Labee als spreker boeken

Steeds meer mensen kampen met de symptomen van een brein in disbalans. Door de veranderingen in de wereld in de afgelopen maanden met de komst van Covid-19 zijn deze ontwikkelingen in een snelproces terechtgekomen. Momenteel zijn er landelijk meer mensen in een mentale disbalans, dan niet. Dat levert ons op de korte termijn, maar zeker op de lange termijn enorm veel problemen op.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
Engels Nederlands
 • Snel contact met Charlotte Labee
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Het aantal breingerelateerde ziekten zoals stress, overgewicht, burn-out, depressie, burn-out en dementie neemt in schrikbarend tempo toe. Op dit moment kampt 52% van werkend Nederland met burn-out verschijnselen. Je kent wellicht wel de kikker in de pan effect, dat gebeurt met ons brein: we rollen langzaam in een disbalans zonder dat we dat doorhebben.

Een belangrijke oorzaak daarvan is onze levensstijl. Denk aan teveel stress, te weinig bewegen, schermtijd, verkeerde voeding, te weinig slaap, ontspanning, beweging en gezonde voeding.

Al deze oorzaken beginnen met een gebrek aan kennis over het brein, wat heeft ons menselijk systeem nodig in deze snel veranderende wereld?  Dit leren we onze kinderen niet op school en ook niet tijdens de opvoeding.  Daardoor hebben wij het als volwassene ook nooit geleerd en weten we eigenlijk maar bar weinig van de meest belangrijke tool in ons menselijk systeem: onze hersenen.  En eigenlijk is dat heel gek.

Onze hersenen sturen nagenoeg alles wat we doen aan en zijn verreweg de belangrijkste tool in ons lichaam. Ook heeft kennis over ons brein veel meer invloed op zaken als geluk, intelligentie en stressbestendigheid, werkfocus, doelstellingen en persoonlijke ontwikkeling. Die voor iedereen in een snel veranderende wereld goed van pas komen.

Charlotte: “In een tijd waarin burn-outs, depressies en andere breingerelateerde problemen in opkomst zijn, is kennis van de hersenen belangrijker dan ooit. Dankzij de laatste inzichten uit de neurowetenschap weten we veel over de werking van onze interne processen. Om jezelf meer kennis te geven over de werking van je eigen brein, voorkom je nu, maar ook later veel problemen, ik geloof in preventief zorgen dat je niet in een disbalans terechtkomt, door te begrijpen dat de maatschappelijke eis vaak een conflictmodel is voor ons biologische systeem”

Door deze Brain Balance lezing neemt Charlotte je mee in de wereld van het brein en hoe we het beste kunnen zorgen dat we als mens in uitdagende tijden in balans blijven. Wat start in ons oerbrein, een hersensysteem, wat al miljoenen jaren oud is.

Meer informatie & boekingen

Charlotte Labee inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Charlotte Labee
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers