Organisaties die talkshow host Catherine Keyl inhuren als dagvoorzitter of interviewer, kunnen profiteren van haar rijke ervaring. Zij is onder meer bekend van dagelijkse talkshows als Catherine, De 5 Uur-show, en MAX & Catherine. In meer dan duizend shows interviewde ze meer dan tienduizend gasten. Catherine Keyl is een onbevooroordeelde interviewer en discussieleider die mensen tot elkaar brengt en niet terugdeinst voor gevoelige onderwerpen. Zij verzorgt ook motiverende lezingen voor bedrijven met als thema: ‘Ondernemerschap’. Zeer succesvol zijn haar op uw bedrijf toegesneden talkshows.

Talkshows
Catherine Keyl begint haar journalistieke carrière als verslaggever bij NCRV’s Hier en Nu, waarvoor ze twaalf jaar reportages maakt in binnen- en buitenland. Bij de AVRO presenteert ze Service Salon, en vervolgens bij RTL De 5 Uur-show; zeer succesvolle middagprogramma’s. Daarna maakte ze voor RTL de dagelijkse talkshow Catherine, waarin ze alledaagse problemen met ‘gewone’ mensen bespreekt en pittige discussies niet worden geschuwd.

Opzienbarend
Vanaf 2002 werkt Catherine Keyl voor de TROS en de EO. Voor de TROS maakt ze de dertiendelige reportageserie Catherine gaat verder over randgroepen als hooligans en junks. Bij de EO maakt ze de opzienbarende serie Catherine zoekt God. Van 2005 tot 2007 presenteert ze bij Omroep MAX 180 afleveringen van de succesvolle middagshow MAX & Catherine.

Door haar ruime ervaring van meer dan dertig jaar is Catherine Keyl bij uitstek in staat om symposia en andere informatieve bijeenkomsten op deskundige wijze te leiden.

 

 

Catherine Keyl spreekt graag over:

Catherine Keyl boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Catherine Keyl. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21