Nadat Carlos Lens in 1996 zijn sportopleiding afrondt, vertrekt hij naar Florida. Hier verzorgt hij aerobicslessen voor diverse sportcentra. Wanneer hij terugkeert naar Nederland introduceert hij de nieuwe fitnessrage Tae Bo. Al snel groeit de workout ook in ons land uit tot een ware hype. Om de enorme vraag van de sportfanaten aan te kunnen geeft Lens workshops aan honderden collega-instructeurs. Ook brengt hij een video uit, die nog altijd één van de best verkochte fitnessvideo’s van Nederland is.

Bekend van tv

Als fitnessexpert wordt Lens steeds vaker ingeschakeld bij diverse tv-programma’s. Zo is hij onder andere te zien in ‘Big Diet’ en in ‘De Gouden Kooi’, waarbij hij de deelnemers begeleidt op sportief vlak. Daarnaast is hij een aantal jaren elke ochtend te zien op het Net5 programma ‘Move That Body’, waarin hij iedereen aanspoort om mee te trainen. Ook brengt hij een DVD uit onder de naam ‘Move That Body’.

Personal trainer

Ook in de wereld van Personal Training is Lens een begrip. Sterren als Linda de Mol, Anouk en Chantal Janzen hebben veel baat bij zijn trainingen. In zijn unieke totaalprogramma CPPP (Carlos Personal Perfection Program) combineert hij een fitnessprogramma met een voedingsadvies. Voor de sporters die echt tot het uiterste willen gaan, heeft hij de INTENSITY WORKOUT by Carlos Lens.

Meer dan training alleen

In april 2013 gaat Lens een samenwerking aan met Spa Zuiver, waaruit Personal Gym Zuiver bij Carlos Lens ontstaat. Er wordt gewerkt vanuit drie visies, namelijk de juiste training, rust en voeding. Daarbij gaat elke klant een persoonlijk traject aan om zijn of haar doelen te bereiken. Gedurende dit traject wordt de kandidaat ondersteund. De formule gebaseerd is op personal training, maar de trainingen kunnen ook in kleine groepjes worden uitgevoerd. Dit maakt het ook toegankelijk voor het grote publiek.

Wilt u gebruikmaken van de expertise van Carlos Lens? Schroom dan niet om aanvullende informatie aan te vragen. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag hoe het boeken van bekende sprekers in zijn werk gaat.

Carlos Lens spreekt graag over:

Carlos Lens boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Carlos Lens. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21