Carl Meijer was al op zesjarige leeftijd ondernemer met een groentewinkeltje voor zijn ouderlijk huis. Tien jaar later schreef hij zijn eerste bedrijf in bij de Kamer van Koophandel. Zo jong als hij is, is zijn levensverhaal als een American Dream: goede ideeën en slimme investeringen maakten hem tot een zeer vermogende jonge ondernemer.

Ondernemer met lef

De eerste onderneming van Meijer verzorgde de ontwikkeling, publicatie en marketing van websites voor bedrijven en particulieren. Na twee jaar verkocht hij het bedrijf met een flinke winst. Vervolgens lanceerde hij een aantal innovatieve producten, waaronder een plastic bloemenvaas die onder warm water kan worden gevormd en een magische kerstboompje dat in twaalf uur uitgroeit tot een exemplaar van 12 centimeter. Beide producten werden wereldwijd een groot succes. Niet in de laatste plaats vanwege het unieke distributiesysteem.

Boordevol inspiratie

Meijer is in staat om uiterst boeiend te vertellen over (internationaal) ondernemen op jonge leeftijd, social media, ondernemen & onderwijs, e-marketing, e-commerce en distributie. Hij stemt zijn lezingen af op de samenstelling en leeftijd van zijn publiek. En hij denkt graag mee over de invulling van het programma. Zijn passie, enthousiasme en humor werken aanstekelijk en verzekeren u ervan dat uw publiek boordevol inspiratie huiswaarts keert.

Levendig en inhoudelijk scherp

Met Meijer als dagvoorzitter bent u verzekerd van boeiende discussies tijdens uw bijeenkomst. Hij weet precies de vragen te stellen die alle relevante informatie naar boven halen voor een levendig en inhoudelijk scherp debat, en prikkelt met zijn stellingen. De grote kracht van Meijer is het actief betrekken van het publiek bij de discussie.

Wilt u Carl Meijer inhuren als spreker voor uw bijeenkomst? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze accountmanagers voor meer informatie.

Carl Meijer spreekt graag over:

Carl Meijer boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Carl Meijer. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21