Bryan Roy  is een Nederlands voormalig voetballer en ex-international. Bryan Roy is erg goed in het geven van voetbalclinics en daarnaast presenteert hij over het thema coaching. Verder is Bryan ook in te huren om voorafgaand aan een wedstrijd een goede voorbeschouwing te geven óf om juist na afloop een heldere analyse van de wedstrijd te geven.

Levensloop
Bryan Roy is afkomstig van de Amsterdamse amateurclub Blauw-Wit en maakt op 6 september 1987 zijn debuut bij Ajax, toen hij scoorde in de thuiswedstrijd tegen de voetbalclub FC Twente. Bryan heeft tot 1993 bij Ajax gespeeld, waarna hij tot 1995 bij het Italiaanse US Foggia heeft gespeeld. Van 1995 tot 1997 was hij speler bij Nottingham Forest, van 1997 tot 2000 speelde hij bij Hertha BSC en tot slot heeft Bryan Roy tot 2001 bij de club NAC gespeeld.
 

Bryan Roy heeft in totaal 32 keer in het Nederlands elftal gespeeld en maar liefst 12 doelpunten gemaakt. Bryan Roy heeft een dochter en een zoon met actrice en presentatrice Nada van Nie met wie hij tot en met 2008 getrouwd was. Momenteel is Bryan werkzaam bij Ajax als jeugdtrainer.

Wilt u Bryan Roy boeken als spreker? Neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Bryan Roy spreekt graag over:

Bryan Roy boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bryan Roy. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21