Uw brein gekoppeld aan een computer, uw baan overgenomen door een robot, uw sociale contacten chatten automatisch met u op basis van uw profiel zonder echt aan de andere kant van de lijn te zijn. Hoe reëel is uw wereld? En wat gaat u doen de hele dag?

Deze zijn enkele van de duizenden vragen die op Bruno Fabre zijn afgevuurd, en waar hij als Mass Change Agent antwoord op geeft in futuristische presentaties, vol indrukwekkende beelden.

Ir. Bruno Fabre MCA is afgestudeerd in Kunstmatige Intelligentie (AI), heeft een Master in Neuro Linguïstiek Programmeren, getraind door de Iceman Wim Hof en deskundig in Human Energetic.

Hij is eigenaar van The Bright ID (Strategic Development and Innovation), en werkt aan zijn levensmissie Celestine, the European Centre for Vitality, Enlightenment and Leadership, waar de leiders van de nieuwe wereld geboren en getraind worden. Hij zet zich in om van onze planeet weer een paradijs te maken.

Bruno is auteur van Bankroots in 2020 (uitverkocht), Sweetching our Body (1st sem 2018) en Hoe versla ik de Robot (begin 2018).

Enkele van de onderwerpen van zijn keynotes, welke volledig worden afgestemd op uw wensen:

  • De Toekomst van Leren
  • Brein en Processor – twee krachten gebundeld
  • Help! Mijn emoties zijn online
  • Sweetching: de zoete transformatie van Lichaam en Geest
  • Werken aan mijn toekomst: hoe overtref ik de robot?

Uw publiek vraagt om richting en visie, om vernieuwing en duidelijkheid, om verbeelding en passie, kenmerken van de boeiende taal die Bruno gebruikt om uw uitgenodigde veroverd en betoverd naar huis te laten gaan. Spetterend, energetisch, bijna Magisch…

Wilt u Ir. Bruno Fabre MCA boeken als gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

 

Bruno Fabre spreekt graag over:

Bruno Fabre boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bruno Fabre. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21