20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bram Moszkowicz

Bram Moszkowicz als spreker boeken

Op zoek naar een charismatische, doortastende spreker voor uw evenement? Overweeg dan zeker Bram Moszkowicz, een naam die synoniem staat voor juridische scherpzinnigheid en een boeiende verteltrant. Als gastspreker brengt hij een mix van juridische expertise, persoonlijke ervaringen en een unieke kijk op maatschappelijke thema’s. Op deze pagina ontdekt u waarom Bram Moszkowicz de perfecte aanwinst is voor uw evenement en hoe zijn lezingen zowel informeren als inspireren.

Bram Moszkowicz

Maatschappij & recht

Bram Moszkowicz als dagvoorzitter boeken

Inzetten van Bram Moszkowicz als dagvoorzitter betekent een garantie op een evenement met diepgang en stijl. Met zijn juridische achtergrond en mediavergaarde wijsheid, beheerst hij de kunst van het debat en weet hij discussies op een hoger niveau te tillen. Hij leidt gesprekken met een vaste hand, waarbij hij ruimte biedt voor diverse standpunten en deze naadloos verweeft tot een coherent geheel. Zijn ervaring in de rechtbank en de media maken hem tot een dagvoorzitter die autoriteit en charme uitstraalt.

Over de juridische wereld

Bram Moszkowicz is niet alleen een bekende naam in de advocatuur; hij is ook een expert als het gaat om de juridische wereld. Deze sectie biedt inzicht in zijn kennisgebied, variërend van strafrecht tot mediarecht. Moszkowicz behandelt complexe juridische thema’s met een helderheid die zowel leken als professionals aanspreekt. Hij kan spreken over de evolutie van het rechtssysteem, high-profile zaken, en de rol van media in de rechtbank. Kies voor Moszkowicz als uw spreker en duik diep in de boeiende wereld van het recht.

Bram Moszkowicz inhuren voor een lezing

Het boeken van Bram Moszkowicz voor een lezing is een gestroomlijnd en transparant proces. Met onze 24-uurs offerteservice en all-inclusive tarieven, biedt Quality Bookings een zorgeloze ervaring. Van het initiële contact tot de dag van het evenement, ons team staat klaar om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat uw evenement een succes wordt. De tevredenheidsgarantie en onze gemiddelde beoordeling van 9,0 onderstrepen onze inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Biografie van Bram Moszkowicz

Abraham (Bram) Moszkowicz, geboren op 26 juni 1960 in Maastricht, is een figuur die niet onopgemerkt blijft in de Nederlandse advocatuur. Als jongste zoon in een gezin van vier, zag hij zijn vader Max, een Auschwitz-overlevende, uitgroeien tot een van Nederlands meest gerespecteerde strafpleiters. Deze invloedrijke achtergrond vormde de basis voor Brams eigen carrière in de rechten, die begon met zijn studie in Amsterdam.

In 1985 werd hij beëdigd als advocaat, een pad dat hem leidde naar zowel de schijnwerpers als de schaduwkanten van de advocatuur. Zijn pleidooien, vaak complex en meerlagig, weerspiegelden zijn streven om in de voetsporen van zijn vader te treden. Brams cliëntenlijst leest als een ‘who’s who’ van high-profile Nederlanders, van politici tot beroemdheden. Zijn betrokkenheid bij zaken zoals die van Willem Holleeder en zijn aanwezigheid in media, zowel als advocaat als televisiepersoonlijkheid, hebben zijn naam onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse rechtsgeschiedenis.

Moszkowicz’ carrière kende echter ook controverses en uitdagingen, zoals zijn conflicten met figuren als Fred Teeven en Jort Kelder, en de uiteindelijke nederlaag in de zaak Holleeder. Deze gebeurtenissen onthullen een complexe figuur die worstelde met zowel professionele als persoonlijke dilemma’s.

Zijn passie voor het recht, gecombineerd met zijn ervaringen in zowel de rechtszaal als de media, maken hem tot een fascinerende en gedegen spreker. Bram Moszkowicz staat bekend om zijn ongefilterde meningen, diepgaande juridische inzichten, en een unieke kijk op de samenleving. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar bieden ook een blik in het leven van een van Nederlands meest besproken juridische figuren.

Het inhuren van Bram Moszkowicz als spreker betekent een duik in de wereld van recht, media en maatschappelijke kwesties, gepresenteerd door een man die deze domeinen van binnenuit kent. Met zijn uitgebreide ervaring en boeiende vertelstijl is Moszkowicz een ideale keuze voor een evenement dat zowel informatief als inspirerend wil zijn.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Bram Moszkowicz

Schrijf een review

Video met Bram Moszkowicz

Meer informatie & boekingen

Bram Moszkowicz inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Bram Moszkowicz
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers